SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

7 acțiuni pe care este mai bine să le eviți atunci când te certi cu partenerul
Este atât de ușor să rănești o persoană cu un cuvânt sau o acțiune în timpul unei lupte. Resentimentul poate dura mult mai mult după încheierea luptei, stricând relația.

7. Nu includeți alți membri ai familiei în certurile voastre.

Cearta voastra este intre voi si asa trebuie sa ramana. Atrăgându-ți părinții în conflict, riscați să transformați o cearta regulata într-o adevărată dusmanie in familie. Chiar dacă armonia se va întoarce în relația ta, ceilalți membri ai familiei își vor aminti totul și vor folosi asta împotriva ta sau a partenerului tău atunci când li se va oferi o șansă.

6. Evitați violența

În timp ce se cearta, oamenii tind să arate cele mai grave părți ale caracterului lor. Unii, care încearcă să se dovedească drepți, recurg la violență. Nu folositi violența, oricât de furios puteți fi unul pe celălalt. Durerea fizică cauzată de o persoană iubită va uc1de toate sentimentele care v-au legat cândva.

5. Nu-l zapaciți.

Dacă principala cauză a certei este o grămadă de vase murdare, atunci lăsați-o să rămână așa. Nu-i amintiți partenerului dumneavoastră toate faptele anterioare – aceasta este o modalitate de a transforma o problemă internă minoră într-un conflict urât mare. În plus, partenerul dvs. poate avea o întrebare logică: trebuie să continui o relație în care există atât de multe cereri?

4. Nu vorbi niciodată despre un divorț.

Când spui „Hai să divorțăm” în timpul unei certe, aceasta poate deveni cea mai mare insultă de până acum. Aceste cuvinte pot răni sentimentele partenerului cu adevărat . Și cu cât le spui mai des, cu atât mai rapid va avea loc divorțul. Dacă vă iubiți, nu vorbiți niciodată despre despărțire.

3. Nu părăsiți niciodată casa în mijlocul unei certe.

Pur și simplu părăsirea casei în timpul unei lupte va arăta doar cât de inconfortabil te simți rămânând sub același acoperiș cu partenerul tău. Trantind ușile, fugind în întuneric, lăsând conflictul nesoluționat – toate acestea îl vor face pe partenerul tău să se gândească de două ori la nivelul tău de maturitate. Este mult mai bine să așteptați până când vă veți calma amândoi, iar apoi puteți discuta despre toate ca adulți.

2. Nu te culca separat.

1. Nu te certa niciodată în public.

Dacă vă permiteți dvs. și partenerului dvs. să va certati într-un loc public, atunci, cel mai probabil, nu vă respectați unul pe celălalt sau pe oamenii din jur. Nu va spalati lenjeria în public. Este mult mai bine să vorbești despre problemele tale acasă.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cine isi mai aduce aminte de aceasta melodie veche ? Sunt sigur ca ai fredonat macar o data acest refren. O astfel de piesa nu poate fi uitata - VIDEO 27487Energia magnifică a copacilor sau cum ne vindecă pomii 91

10 trucuri simple de coafat care te vor face să arati cu cel putin 5 ani mai tânăr 1673Americanul care s-a îndrăgostit de țara noastră. „Nu mă așteptam să trăiesc aici. Legumele au gust de legume!” 552Noul val de investiții rusești în România 1289 semne ar trebui să închei relația si sa inveti sa o iei de la capat 187Oamenii de știință au dezvăluit 8 trăsături de care bărbații sunt atrași 13911 trucuri ingenioase care te vor face un expert in bucatarie 42420 de turiști care nu au avut noroc să obțină fotografia perfectă in vacanta 177VIDEO. Nu ai să crezi ce BENEFICII au CITRICELE pentru SĂNĂTATE 108
SuperClipuri.com 2022