SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Răzbunarea amuzantă a unui fermier pentru cei care parcau pe terenul lui
Fermierul din aceste imagini are o mare problemă şi nu cu terenul pe care îl deţine, ci cu maşinile care parcau aici fără consimţământul lui. Pentru că niciunuia dintre şoferii acestor autoturisme nu părea să le pese în vreun fel de faptul că încălcau o proprietate, fermierul s-a gândit să le dea o lecţie binemeritată.

O parte din proprietatea unui fermier de lângă Zagreb, Croaţia, este situată foarte aproape de o zonă comercială.

Văzând câmpul gol, oamenii care veneau să îşi facă unele cumpărături în zonă au decis că nu fac rău nimănui dacă parchează pe acel teren în timp ce îşi rezolvă treburile. Astfel, în fiecare zi, câmpul era plin de maşini ca într-o parcare veritabilă.

Bedekovic a trebuit să vină cu ceva inteligent, inofensiv, dar suficient de enervant pentru a determina şoferii să-şi reconsidere serios opţiunile de parcare atunci când se aflau în zonă. Aşa că a scos un tractor şi a tras câteva brazde adânci în jurul maşinilor parcate.

Brazdele de pământ şi suprafaţa neuniformă au făcut aproape imposibilă manevrarea autoturismelor care erau acum blocate.

Oamenii se uitau la el când ara cu tractorul şi se amuzau teribil. Se poate presupune că doar acei conducători auto ale căror maşini nu rămăseseră blocate râdeau acum în hohote. Ceilalţi însă nu păreau prea încântaţi de situaţia creată şi unul dintre ei a chemat poliţia pentru a-l admonesta pe fermierul furios.

După o discuţie cu Bedekovic, autorităţile au spus că nu pot face nimic, deoarece oamenii erau, până la urmă, parcaţi pe proprietatea fermierului. Cu siguranţă aceşti conducători auto şi-au învăţat într-un final lecţia.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de articole ciudate pe care nimeni nu vrea sa le cumpere 242210 fotografii care ne arată cum principii și prințesele moderne se căsătoresc în diferite țări 2855

26 de fotografii impresionante care va vor pune serios pe ganduri 253220 de Fotografii care ne dovedesc ca natura este plina de mistere 56310 lucruri care iti vor da peste cap ideile despre lume 2422O șoferită de autobuz a făcut un gest impresionant pentru un copil rătăcit pe stradă 320A fost jignită întreaga viaţă pentru felul cum arăta: dar priviţi-o acum când i-a redus pe toţi la tăcere 346412 sfaturi psihologice inteligente pe care le puteți folosi în fiecare zi 1269Fenomenul # 10YearsChallenge despre care ar trebui sa vorbim 141Săltat de mascaţi după ce a înjurat Poliţia pe Facebook. Dosar de ultraj pentru Nicuşor zis "Johny Chass" 2911
SuperClipuri.com 2022