SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

15 mame amuzante care au făcut totul pentru a-și încălzi bebelușii adoptati
Nu există nici o coincidență că mamele prea îngrijitoare sunt deseori comparate cu găinile. Este  adevărat că găinile reacționează cu adevărat ciudat dacă cineva îi deranjează puii – și probabil că nu-și uită niciodată inamicul. În acest articol, veți găsi dovada că găinile sunt gata să crească și să aibă grijă de orice copil. Nu contează dacă acești copii nu au ciocuri și aripi – numai dragostea și grija sunt importante pentru ei!

Insa trebuie sa recunoastem ca orice mama este protectoare atat cu puii ei cat si cu cei abandonati. Desi nu sunt din aceeasi specie mamele nu pot vedea un pui care sufera si sa treaca indiferente. Aceste lucrur este extrem de emotionant daca este sa facem o comparatie cu ce se intampla cu oamenii care trec fara nici o grija desi vad ca un copil are nevoie de ajutor. Priviti aceste poze si o sa vedeti cum au aceste gaini grija de „pui” lor.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 sfaturi simple pentru a va îmbunătăți vederea 131010 secrete pe care pasagerii din avion nu le cunosc 6009

Armata e armată! Cum s-a schimbat, peste noapte, Spitalul Județean Suceava sub conducere militară 26910 curiozități despre animale. Sigur nu le stiai! 104419 femei care și-au acceptat părul alb și au acum cuceresc lumea cu noul lor aspect 1021Daniela Machidon, studenta in anul I la medicina a reusit sa cucereasca o tara intreaga cu vocea sa la „Românii au talent" 137Acest Cantec e Special pentru ROMANII plecati in Strainatate - VIDEO 100744Arsenie Boca: „Când viaţa pare cumplită, fă-ţi un ceai şi bea-l din cea mai drăguţă ceaşcă“ 271TRATAMENT NATURISTE: Infecțiile tractului urinar 72Aceasta fetita a fost umilita de profesor si n-a mai rezistat. Reactia ei face toti banii. BRAVO! 24047
SuperClipuri.com 2021