SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cateva trucuri pentru cei care de multe ori sunt pe fuga sau stau mai mult plecati!!
Călătoria este una dintre cele mai mari plăceri ale lumii. Dar uneori poate fi destul de greu să obțineți nivelul de confort pe care îl căutați într-un buget restrâns. Există câteva trucuri pe care le puteți folosi pentru a salva un pic aici și acolo. Știați că puteți folosi balsamul de păr pentru a vă elimina machiajul? De asemenea, puteți încărca telefonul cu ajutorul unui televizor! Sunt o multime de trucuri pe care le putem folosi atunci cand suntem in vacant sau cand suntem grabiti si trebuie sa facem chestiile repede pentru a putea pleca la timp de acasa spre munca.

Dacă un mic dejun într-un restaurant sau într-un hotel este prea scump și sunteți obosit de biscuiți, atunci există o soluție simplă. Puteți să mergeți la cel mai apropiat magazin alimentar, să cumpărați niște ouă și să le fierbeți într-un fierbător de apă. Tot ce trebuie să faceți este să urmați aceste instrucțiuni simple . Dacă nu aveți un ceainic în camera dvs. de hotel, puteți apela serviciul de cameră și întrebați dacă poate aduce unul.

Dacă ouăle nu sunt suficiente sau nu vă plac, puteți face un sandwich de brânză fierbinte . Veți avea nevoie de un fier și de o folie. Înfășurați sandwich-ul în folie și fier în ambele părți pentru aproximativ 30 de secunde. Mmm, delicios!

Dacă întâmpinați dificultăți de a dormi atunci când lumina vine de la ferestre, puteți folosi un cuier sau niște cârlige pentru a fixa draperiile, astfel încât lumina să nu vă poată trezi. Acum poți avea o odihnă bună!

Dacă sunteți unul dintre acei oameni care nu pot auzi niciodată alarma lor dimineața sau pur și simplu se bucură de a asculta muzică tare, aceasta este pentru tine. O ceașcă de sticlă sau ceramică va face sunetul mai profund și mai puternic. De fapt, vă poate salva dacă trebuie să vă treziți la 7:00 AM pentru o întâlnire de afaceri. Doar asigurați-vă că o opriți înainte de a vă trezi vecinii!

Doamnelor, iată un salvator de viață pentru tine! Dacă, dintr-o dată, epuizați machiajul în timpul unei călătorii sau dacă pur și simplu uitați să-l împachetați, verificați baia pentru balsam de păr . Îți vei elimina instant machiajul

Unul dintre cele mai mari cosmaruri de vacanta este uitarea sau pierderea incarcatorului telefonului. Dacă vi se întâmplă acest lucru sau dacă priza dvs. nu se potrivește soclurilor locale, nu vă faceți griji! Dacă aveți un televizor în camera dvs., va avea cel mai probabil un  port USB pe care îl puteți utiliza pentru conectarea cablului și încărcarea telefonului.

Rafturile pot fi murdare sau prăfuite și nu este de obicei mediul în care doriți să vă păstrați periuța de dinți. Dacă nu doriți să riscați sănătatea, atașați o pensetă pentru a vă ține departe de suprafață.

Doamnelor știe că îngrijirea pielii poate fi dificilă dacă nu sunteți acasă cu toate sticlele magice. Dacă aveți nevoie disperată de frecare a corpului, ajungeți la zahăr. Funcționează ca un farmec!

Stau la hotel în sezoanele fierbinți, fără aer condiționat (sau rupt), este tortura. Dacă aveți o fereastră în cameră, deschideți-o. Acum du-te la baie, ud un prosop, și pune-l pe pervaz. Apa se va evapora și va răci aerul din camera dumneavoastră.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

13 reguli japoneze de viață care sunt imposibil de înțeles pentru orice străin 93820 de persoane care au dat o a doua șansă lucrurilor lor vechi, iar rezultatele au fost uimitoare 186

11 Fapte ciudate despre lume care te pot dezamăgi. Cine obișnuia să fure lenjeria reginei Victoria? 105520 de figuri istorice care ar cuceri în totalitate social media astăzi 77410 exerciții ușoare care amelioreaza durerea de spate si ne tonifiaza abdomenul in acelasi timp 228Acesti oameni neobișnuiți va arata propriile lor ciudatenii care vă pot taia respirația 772Puneți soda de coacere pe o saltea și vedeți ce se întâmplă 372Niste elevi de liceu din Romania au inventat un EKG portabil si o aplicatie care scade numarul accidentelor pe calea ferata!!! 3314 fotografii în care veți vedea mai multe decât ceea ce există cu adevărat 150Ne îndrăgostim de 3 oameni în viața asta și fiecare dintre ei își are rostul său 2096
SuperClipuri.com 2023