SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

13 moduri usoare de a face lucrurile vechi să arate ca și noi
Tocatoare

Curățați tocatorul cu un burete înmuiat într-un amestec de suc de lămâie și sare.

Vase de cupru

Vasele de cupru sunt considerate a fi cele mai bune produse disponibile pentru gătit. Pentru a le ajuta să arate din nou ca noi, utilizați sare și oțet. Doar stropiți suprafața cu sarea, apoi turnați puțin oțet peste ea și frecați cu un burete dur.

Farfurii

Este ușor să scapi de zgârieturi pe farfurii. Doar utilizați un polish special conceput pentru utilizarea pe porțelan.

Tăvi de copt

Puteți elimina grăsimea arsă de pe tăvile de copt prin aplicarea unei paste din peroxid de hidrogen și sodă obișnuită. Răspândiți pasta pe tava de copt și lăsați-o timp de 30 de minute, apoi clătiți.

Covoare

Veți avea nevoie de o soluție realizată din o cana de oțet și două cani de apă. Se amestecă apa și otetul împreună într-o sticlă de pulverizare, apoi se pulverizează petele și se acoperă cu o cârpă umedă. Porniți fierul, puneți-l în modul abur și puneți-l pe țesătură timp de 30 de secunde.

Cratitele din fontă

Veți avea nevoie de un dezinfectant pe care îl puteți folosi pe aragaz și mănuși, saci de gunoi și oțet alb. Răspândiți un strat gros de dezinfectant pe tava veche din fontă. Pentru a vă asigura că nu se usucă, puneți-l într-o pungă de gunoi și legați-o strâns. Lăsați tava în pungă timp de 1-2 zile, apoi clătiți dezinfectantul. Apoi aplicați un nou strat de același lichid și puneți-l din nou într-o pungă strâns legată timp de o zi. Apoi spălați murdăria cu apă fierbinte. Acum, înmuiați tigaia într-un amestec de apă caldă și oțet (1: 1) timp de o oră și curățați suprafața cu un burete. Lăsați tigaia să se usuce. Preîncălziți cuptorul la 250 ° C și puneți tava în el timp de o oră. Apoi scoateți cu grijă tigaia fierbinte și aplicați un strat de ulei de măsline peste tot. Metalul fierbinte va absorbi cantitatea necesară de ulei, după care puteți șterge reziduul cu o cantitate curată, cârpă uscată și, din nou, puneți tigaia în cuptor – de data aceasta cu capul în jos. După 15 minute, scoateți-o, ștergeți-o cu o cârpă și puneți-o din nou în cuptor pentru încă 15 minute. Repetați procesul de două ori.

Gresia

Curățați zonele dintre plăci folosind înălbitor. Se amestecă cu apă într-un raport de 1: 1. Nu uitați să ventilați camera în timp ce o faceți.

Pantofi albi

Poți să ii faci din nou albi si străluciți folosind următoarea soluție: o linguriță de lichid de spălat vase; trei linguri de peroxid de hidrogen; două linguri de bicarbonat de sodiu.

Mobilier din piele

Ștergeți zgârieturile de pe canapea cu ulei de măsline folosind un tampon de bumbac. Lăsați uleiul să se usuce timp de o oră. Dacă zgârietura este încă vizibilă, repetați procedura.

Mobilier, cu tapițerie din microfibră

Acest tip de mobilier necesită o atenție deosebită. Puteți folosi un burete alb și alcool pentru a scăpa de orice pete care apar pe el în timp. Îndepărtați pata cu un burete înmuiat în alcool, lăsați-l să se usuce și apoi curățați bine zona cu o perie.

Genti de piele

Puteți curăța cu ușurință petele de pe o geanta de piele pur și simplu folosind șervețele umede.

periuțe de dinți

Dacă sunteți în căutarea de a vă reînvie vechea periuță de dinți, este de fapt mai ușor de făcut decât credeți. Pentru a salva perii curbati de la periuta de dinti, puneti-le intr-un castron cu apa fierbinte si rotiti-le in jurul periei.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Scobește o ceapă roșie și umple-o cu miere de albine: se lasă la macerat 8 ore 4445Cum să închei o dispută în mai puțin de un minut 126

EMOTIONANT ! Andra - Cate griji are o MAMA... Cea mai frumoasa MELODIE - VIDEO 1964322 de oameni care sunt impotriva normalitatii si traiesc dupa propriile lor reguli 92919 situatii extrem de ciudate pe care nu le putem explica nici daca am vrea 994Un American a sarit de la 7.500 metri Fara Parasuta.. Vezi VIDEO 62920 de femei care ne demonstreaza ca un machiaj reusit poate face minuni 5023 de ingineri care nu au reușit sa duca la capat cele mai simple proiecte 2372Micuţa invadează spaţiul câinelui pentru a-l pupa, provocând o reacţie pe care nici măcar tatăl nu o anticipase 215913 fotografii celebre care sunt de fapt false 1589
SuperClipuri.com 2022