SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Oamenii din Suedia își perfecționează mâinile si isi implanteaza cipuri, lucru care sperie destul de multa lume
Mulți oameni din Suedia au început să isi implanteze cip-uri din primăvara anului 2018. Oamenii primesc un cip inserat chirurgical între degetul mare și degetul arătător, care apoi înlocuiește toate cardurile, cheile și alte lucruri pe care oamenii trebuie să le poarte cu ei. Și dacă anul trecutdoar 100 de persoane au avut aceste cipuri, atunci acum, potrivit pentru Daily Mail , acest număr a crescut la mai mult de 4.000 de oameni și este încă în creștere.

Principalele lucruri despre acest chip :

Acesta înlocuiește toate portofelele electronice, cardurile bancare, cardurile de călătorie și cardurile de chei diferite. Puteți să il utilizați pentru a plăti prin simpla atingere a unui terminal cu mâna.
Este la fel de mic ca un bob de orez.
Prețul său împreună cu procedura este de 180 USD. Unele companii oferă chiar acest serviciu angajaților lor.
Nu are un tracker GPS, deci o persoană nu poate fi urmărită.
Cipul funcționează numai dacă este la câțiva centimetri distanță de cititor. Deci nu este ușor ca aceste informații să fie furate , dacă nu obțin mâna persoanei.
Este pasiv, astfel încât acesta conține numai informațiile, dar nu poate accesa nici o informație de la alte dispozitive.

Cum arată (nu il puteți vedea cu adevărat):

Dacă îl apăsați, il puteți vedea:

Această nouă invenție a fost, de asemenea, criticată de unii oameni. Scepticii cred că, în primul rând, nimeni nu poate garanta că informațiile personale conținute în aceste jetoane vor fi confidențiale . În al doilea rând, unii oameni sunt siguri că aceste jetoane vor avea în curând dispozitive de urmărire GPS în ele . Este foarte posibil ca totul să înceapă cu companii mari care vor să urmărească locația angajaților lor. În caz contrar (și aceasta este o teorie a conspirației), de ce unele companii ar oferi acest serviciu gratuit.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de fotografii care sunt prea ciudate pentru această lume 31628 de fotografii istorice care ne arata o arta parte nestiuta a istoriei noastre 2518

14 femei care au schimbat un detaliu minor în aspectul lor și au ajuns de nerecunoscut 53ULTIMĂ ORĂ! CARANTINĂ TOTALĂ! ȘEFUL STATULUI: ARMATA VA IEȘI PE STRĂZI ALĂTURI DE POLIȚIE! 7712 ilustrații care captează perfect modul în care ni se schimba viață odata ce inaintam in varsta 343Ce spirit de animal ai, în funcție de semnul zodiacal 526Rusia ne-a transmis: vreţi Tezaurul, cedaţi Basarabia! 32Acest truc simplu de matematică va ghici varsta ta. Chiar functioneaza ! 3411Pasajul Unirii!! Proictul de 900m care a fost realizat in doar 34 de zile! 143Merită aprecierile noastre – După 10 ani petrecuți în Franța, un chirurg s-a întors acasă, în România 1593
SuperClipuri.com 2022