SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

„Scutură-te și mai urcă un pas!” O poveste a unui măgar, plină de înțelepciune
Intr-o zi, magarul unui fermier a cazut intr-o fantana. Animalul a plans ore intregi, in timp ce fermierul incerca sa gaseasca o cale de a-l scoate afara. Intr-un final, fermierul a decis ca animalul este batran si ca fantana trebuia oricum astupata.

Nu merita sa scoata magarul de acolo. Drept urmare, fermierul a rugat niste vecini sa-l ajute. Toata lumea a luat o lopata si a inceput sa arunce pamant in fantana, relateaza ganduridinierusalim.com.

La inceput, cand magarul a realizat ce se intampla, a urlat din rarunchi. Dar dupa putin timp, spre surprinderea tuturor, s-a calmat.

Dupa multe lopeti de pamant, fermierul a decis sa se uite in groapa si a fost uimit de ceea ce a vazut. Cu fiecare lopata de pamant care-i cadea pe spate, magarul facea ceva uimitor. Se scutura si apoi facea un pas mai sus. Pe masura ce vecinii fermierului continuau sa arunce pamant pe animal, el se scutura si mai facea un pas. Curand, magarul a atins buza fantanii si a plecat intr-un tropait.

Viata iti va arunca pamant pe tine, tot felul de pamant. Cheia pentu a iesi din fantana este sa te scuturi de el si sa faci un pas mai sus.

Fiecare dintre problemele noastre reprezinta o treapta. Putem sa iesim din cele mai adanci fantani, doar nedandu-ne batuti.

Scutura-te si mai urca un pas !

Sursa: secretele.com

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Oana Pellea: „Nu exista nicio dezbinare în poporul român. Există doar o luptă între oamenii cinstiți și hoți” 419315 parodii foto care arată modul în care bărbații văd femeile pe Instagram 193

Aceste fotografii surprind frumusețea unică a oamenilor Albino, iar noi nu avem dreptul sa ii judecam! 761VIDEO Polițist filmat cum bate un bărbat pe stradă. Poliția Capitalei anunță că agentul va fi cercetat 1630 de idei geniale care ar trebui sa apara si în școlile noastre 895Cum să aflați cine vă urmărește prin telefonul dvs. smartphone 101217 idei ingenioase de reutilizare a sticlelor de plastic 44127 obiceiuri ciudate pe care le au americanii. „Am locuit acolo 5 ani, dar nu pot să mă obișnuiesc cu ele" 4585O singură curmală cauzează un proces ireversibil în organism 4706ULTIMĂ ORĂ! CARANTINĂ TOTALĂ! ȘEFUL STATULUI: ARMATA VA IEȘI PE STRĂZI ALĂTURI DE POLIȚIE! 77
SuperClipuri.com 2022