SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

8 parfumuri care anihileaza țânțarii pe loc!
În timpul verii, toți vrem să petrecem mai mult timp în aer liber, să facem plimbări în parc și să ne bucurăm de verdeață și flori. Dar țânțarii pot ruina chiar și cele mai minunate vacanțe.

1. Pulberea de vanilie

Se amestecă pulberea de vanilie cu lotiune pentru bebeluș și se aplică pe toate părțile deschise ale corpului. De asemenea, puteți dizolva vanilia în apă și apoi pulverizați amestecul pe zonele expuse ale pielii și ale hainelor.

2. Uleiurile esențiale de anason, cuișoare, busuioc și eucalipt

Uleiul esențial de anason, cuișoare, busuioc și eucalipt poate speria tantarii dacă aplicați uleiurile diluate pe zonele expuse ale pielii (5-10 picături pe un pahar de apă) sau pulverizați-le pe o sursă de căldură, cum ar fi șemineu, sau o tavă încălzită. De asemenea, puteți înmuia o minge de bumbac în ulei și puneți-o pe pervazul ferestrei.

3. Flori de soc

Puneți crengi proaspete în camera dvs. Ele vor speria tantarii la fel de usor ca si frunzele de rosii. Dar fiți atenți, mirosul puternic al florilor vă poate întrerupe somnul, deci este mai bine să luați ramurile din dormitor pe timp de noapte.

4. Cuișoare

Puneți 5 g de cuișoare într-un pahar de apă și fierbeți-le timp de 15 minute. Se amestecă 10 picături din această băutură cu 1 lingură de parfum și se aplică preparatul pe zonele expuse ale corpului. Acum poți rămâne în aer liber timp de cel puțin 2 ore, iar țânțarii vor sta departe de tine.

5. ramuri de Ienupăr

Dacă vă decideți să faceți un foc atunci când stați afară puneti câteva ramuri de ienupăr în el.

6. Ulei de cedru

Mirosul uleiului de cedru sperie nu numai țânțarii, ci și muștele și gândacii.

7. frunze de busuioc

Puteți folosi frunzele proaspete tocate și florile de busuioc sau flori de cireș . Puneți-le în cameră sau frecați-le pe zonele expuse ale corpului.

8. Ulei de gătit, șampon și oțet

Pentru un efect împotriva țânțarilor și muștelor, veți avea nevoie de ulei de gătit ieftin, de șampon și de 9% oțet. Se amestecă aceste ingrediente în cantități egale și se amestecă bine până se vede spumă albă. Puteți pulveriza acest preparat pe corpul dvs., sau îl puteți turna într-un recipient și lăsați-l deschis.

Oțetul sperie insectele, șamponul ascunde mirosul puternic în timp ce uleiul este baza oricărei creme. Aceasta solutie este sigura pentru copii și nu are un miros puternic.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Este femeie de serviciu la Facultatea de Muzică, cu toate că are diplomă de master în robotică 5932Această problemă pentru elevii chinezi a pus în dificultate tot internetul 1442

10 trucuri geniale prin care să îți controlezi corpul în situații de criză: 1661Numai cei mai atenți oameni sunt capabili să găsească toate diferențele din aceste 9 imagini 407626 de designeri care ar trebui sa isi caute cu totul alta meserie 113517 fotografii care ne arata magia din spatele scenei 435Cât de important este să-ți masezi tălpile înainte de culcare 1302Românul umilit şi forţat să lucreze fără odihnă de către angajatorul său din Danemarca a câştigat în instanţă daune morale enorme 596010 mutaţii genetice extrem de rare, care pun la îndoială tot ce stim despre natura umană 543719 fotografii care ne explică clar de ce există atât de mulți oameni perfecți pe internet 904
SuperClipuri.com 2022