SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

9 celebrități excepționale care au facut pentru fanii lor lucruri incredibile
1. Chris Evans și Chris Pratt

Acest duo de super-eroi au făcut un pariu Superbowl, dictând că cel care învinge va vizita un spital pentru copii … în costum! În ciuda faptului că Chris Evans a câștigat pariul (Pratt a făcut o vizită la Christopher’s Haven din Boston), el a continuat să meargă la Spitalul de Copii din Seattle pentru a înveseli copiii imbracat in captain America.

2. Dwayne „The Rock” Johnson

Actorul a topit inimile tuturor invitand un copil bolnav la filmul Baywatch după ce a primit o scrisoare scrisă de mână de la baiat, detaliind de ce vrea să-și întâlnească idolul .

3. Ed Sheeran

Managementul lui Ed a aranjat un apel telefonic cu Triona Priestley, care a suferit de fibroză chistică încă din copilărie. Ed i-a cântat acesteia „Little Bird” , în timp ce ea si-a dat ultima suflare, înconjurată de familia ei.

4. Tom Hiddleston și Chris Hemsworth

În urma pașilor eroilor de la Marvel, Tom Hiddleston și Chris Hemsworth au făcut o vizită la Spitalul de Copii Lady Cilento. Au vorbit si ras ccu aproximativ 80 de copii, au fost echipați cu costume și cu ciocanul lui Thor și chiar au fost intervievați de unul dintre copii.

5. Mila Kunis

Sergentul Militar Veteran Scott Moore a postat un videoclip online, cerându-i lui Mila Kunis să se întâlnească cu Corpul Marin. Nu numai că a răspuns, ea a acceptat și a mers împreună cu el la această ocazie specială.

6. Ellen DeGeneres

Ellen a primit o scrisoare de la o femeie care a lucrat la un spital de copii. Se străduia sa castige cativa bani pentru familia ei. Ellen a fost impresionata si i-a oferit femeii un cec cu 10.000 de dolari.

7. Amy Schumer

După ce a fost servita de un fan la un restaurant și a vorbit cu el despre realitățile de a fi un student si de a lucra pentru a-ti plati scoala , Schumer i-a lăsat un bacsis de 500 de dolari. Acesta a fost un bacsis de 1.000%, considerând că a cheltuit doar 49 $ la cină!

8. JJ Abrams

Legendarul regizor Star Wars , alături de președintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy, a adus pizza pentru sute de fani care se aflau la rand pentru un eveniment anual „Star Wars Celebration”.

9. Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. și Albert Manero, un student #CollectiveProject, care a fondat Limbitless, a surprins un copil foarte special, cu un braț 3D bionic imprimat, fără costuri pentru familie.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe FacebookSuperClipuri.com 2021