SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

15 Lucruri pe care le folosim zi de zi si care au un scop ascuns
Lucrurile pe care le folosim în fiecare zi devin o parte atât de mare a rutinei noastre încât rareori observăm cele mai simple caracteristici ale acestora. Cu toate acestea, daca ne uitam mai cu atenție putem observa că articolele noastre preferate au fost proiectate să facă mult mai mult decât credeai. De exemplu, periile mici de partea unei scări rulante nu sunt pentru lustruirea încălțămintei dvs., ci sunt de fapt o caracteristică de siguranță interesantă.

In acest articol va prezentam mai multe obiecte pe car ele folosim zilnic si despre care nu stim chiar tot ce ar trebui.

Butonul mic pe blugi dvs. nu a fost niciodată recunoscut cu adevărat.

Aceste butoane mici sunt numite nituri și sunt plasate pe blugi în zonele care sunt cele mai predispuse sa se rupa.

Numărul „57” este gravat în mijlocul flaconului de ketchup Heinz

Acest număr a fost privit mereu dar, potrivit Heinz, doar 11% dintre oameni știu că nu are nimic de-a face cu eticheta produsului. Este un loc pe care daca il apasati o sa curga mai usor sosul.

Canalul de pe spatelei unei cani

Aceste mici crapaturi la partea inferioară a canilor dvs. sunt proiectate pentru a le spăla în mașina de spălat vase . Când sunt așezate cu capul în jos, canaluri permit curgerea apei.
De asemenea, permite aerului rece să curgă sub ceașcă și o împiedică să se crape atunci când se încălzeste cu băuturi calde.

Orificiile de pe manerele ustensilelor nu sunt doar pentru a le atârna.

Cei mai mulți dintre voi ar putea să aibă niște ustensile agățate prin găurile mici de pe mânerele vaselor. Cu toate acestea, ele pot fi de asemenea utilizate pentru a ține lingurile în timpul gătitului.

Gaura din capacul pixului nu are nimic de-a face cu stiloul sau cu cerneala.

Capacul are o gaură pentru a permite trecerea aerului pentru a preveni sufocarea dacă cineva îl înghite.

Ciucurii de pe fes

Acest stil a fost introdus marinarilor francezi pentru ca ei să nu isi loveasca capul pe plafoanele navei care erau prea mici. Mai târziu, design-ul a fost adaptat de către trupele armatei și astfel a ajuns pe caciulile noastre !

Gaura de la capatul ruletei

Cele mai multe benzi de măsurare vine cu un stub metalic, cu un slot mic pe capăt. Slotul poate fi atârnat pe un unghi pentru măsurători, fără a mai fi nevoie de altă mână. Observați-vă cu atenție și veți vedea că bucata este, de asemenea, zimțată pe o parte. Acest lucru poate fi folosit pentru a arăta puncte fără a utiliza un creion.

Majoritatea sticlelor cu prescripție pentru copii pot fi modificate

Cele mai multe sticle de medicamente din plastic vin cu capace pentru copii. Cu toate acestea, nu mulți oameni știu că tot ce trebuie să faceți este să le întoarceți cu susul în jos și nu mai sunt protejați.

Este important să vă asigurați că acest lucru se face numai atunci când sticlele de medicamente sunt proiectate în acest scop și sunteți sigur că nu vor mai fi copii in preajma.

Ridurile de pe tastele „F” și „J” de pe tastatură

Te-ai intrebat vreodata cum poti scrie fara efort fara sa te uiti la tastatura? Ei bine, datorită acestor mici crestături de pe tastele „F” și „J”, degetele indexului pot localiza alte chei cu memoria musculară.

Periile de pe laturile scărilor rulante nu sunt pentru lustruirea pantofilor.

S-ar putea să fi fost folosit aceste perii pentru a ne curăța pantofii, cu toate acestea, aceste fire sunt de fapt o caracteristică de siguranță. Unul dintre motivele cele mai mari este faptul că oamenii își prind hainele și pungile în ele atunci când se află prea aproape de laturi.

Aceste perii de nailon se joaca cu mintea ta si te fac sa iti pastrezi picioarele departe de panouri evitand astfel accidentele.

Puteți utiliza șurubelnițele dvs. și ca cheie

O mulțime de șurubelnițe pot fi ușor alunecate printr-o cheie și sunt folosite pentru a crea mai mult cuplu . Această caracteristică este utilă în special la înălțimi și unghiuri complicate.

Săgeata de lângă simbolul rezervorului de combustibi

Săgeata de lângă rezervorul de combustibil indica pe ce parte a masinii se afla rezervorul dumneavoastra.

Aripile mici pe un încărcător

Aceste mici aripioare sunt gandite pentru a reusti sa strangeti cat mai bine cablul si sa va fie cat mai comod atunci cand trebuie sa il depozitati undeva.

Punctul mic de lângă aparatul de fotografiat de pe iPhone nu este un blitz.

Acest punct mic nu este un bliț, este un microfon pentru înregistrare atunci când utilizați camera din spate

Cele mai multe încuietori au o mică gaură lângă gaura de chei.

Gaura mica ajuta apa sa se scurga din dispozitivul de blocare atunci când este utilizat în aer liber pentru a preveni înfundarea și ruginirea.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

7 semne transmise de copiii nostri care ne pot indica faptul ca au niste bunici "toxici" 687Scrisoarea unui roman plecat peste hotare a emotionat o tara intreaga "Dupa ce ti-ai ingropat parintii, nu mai ai de ce sa te intorci in Romania” 1153

Echipa Diaspora Europeană (Germania) a vorbit cu patronul german, de pe plantația de sparanghel, dar și cu românii de acolo ! - diaspora europeană 10412 fotografii care arată de ce nu ar trebui să crezi niciodată stereotipurile 31420 de imagini care dovedesc faptul că umorul este foarte important intr-o familie 3663Iata de ce Rusii au cea mai puternica armata din lume! Antrenamentele lor sunt de-a dreptul inumane! Nimeni nu ar trebui sa le fie dusmani.. VIDEO 19082Cu numai 6 săptămâni înainte de a trece în nefiinţă, Elvis a susţinut spectacolul vieţii sale 64616 Invenții care vă vor duce în viitor 1629 Alimente și medicamente pe care nu ar trebui să luați niciodata împreună 86721 de fotografii care demonstrează în mod clar ce inseamna gelozia adevărată 4873
SuperClipuri.com 2022