SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Ea este romanca care a reusit sa obtina cel mai important premiu pentru chimie oferit de Marea Britanie!
Magdalena Titirici a absolvit Universitatea din București în anul 2000 cu licență în chimie. A obținut doctoratul în cadrul Universității din Dortmund, Germania, în perioada 2005-2012. În perioada 2006-2012 a condus grupul „Materiale sustenabile de carbon” la Institutul Max de Plante de Coloizi și Interfețe, Potsdam, Germania, unde și-a făcut habilitarea “. În anul 2013, Magda a devenit profesor asociat în știința materialelor de la Universitatea Queen Mary din Londra. Ea a fost promovată în cadrul unei profesii complete de Chimie a Materialelor Durabile în 2014. Din 2015 este Director de Cercetare pentru Centrul pentru Nanomateriale Funcționale. Prof. Titirici este autorul a aproximativ 130 de publicații extrem de citate în domeniul materialelor durabile pentru diferite tipuri de energie regenerabilă, mai multe capitole de carte și o carte ediționată. Ea este în consiliul editorial al ChemSusChem (Wiley) și ChemPlusChem (Wiley) și al unui editor asociat pentru J. Mater. Chem. A (RSC). Magda a primit medalia și prețul de la Rosenhain de la Institutul de Materiale și Mine din Londra, ca recunoaștere a realizărilor remarcabile în domeniul științei materialelor sub vârsta de 40 de ani în 2016.

Royal Society a fost fondată în 1660. Titirici a primit importanta distincție pentru studiile sale din domeniul resurselor de energie regenerabile. Omul de știință român a reușit să producă biomasă la costuri foarte reduse din molecule nanostructurate de carbon în apă.

Pentru tot ce a facut merita toate aprecierile noastre si speram sa vedem in continuare tot mai multi oameni se stiinta romani care sa fie apreciati si premiati pe plan international. Suntem sigur ca cercetarile sale o sa fie extrem de folositoare si pe parcurs o sa faca si mai multe descoperiri care sa ajute lumea. Pana atunci insa nu ne ramane decat sa o felicitam pentru tot ce a facut si sa ii uram mult succes mai departe. Inca odata romanii sunt unii dintre cei mai buni din lume!

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Ce face acest caine maidanez pentru o bucata de paine. Iti vor da lacrimile! 11215Cântăreața Adele are mari probleme! Rămâne fără jumătate din avere 166

Papa Francisc: Bisericile care nu ajuta nevoiasii, sa plateasca taxe si impozite la fel ca o afacere 1029114 fotografii incitante care vă pot lăsa fara cuvinte 114221 de fotografii istorice care dovedesc ca lumea s-a schimbat dramatic 2325O Tigroaică s-a năpustit asupra lui Lewis Hamilton, campionul mondial din Formula 1. Ce a urmat (Video) 185Pentru a 4-a oara Cristina Neagu a fost numita cea mai buna jucatoare de handbal din lume 1573717 Celebrități care sunt de nerecunoscut fără machiaj 2531Acesti milionari nu cumpara iahturi si insule, dar salveaza mii de copii! 295612 frati au intrat pe scena. Apoi au SURPRINS toata lumea cu ceea ce a urmat! 89183
SuperClipuri.com 2022