SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Elevii Români Câștigă Medalia De Aur La Olimpiada Genius Din New York!
Elevii romani sunt printre cei mai buni din lume iar acest lucru se vede de fiecare data cand participa la un concurs international. Indiferent de materie elevii nostri reusesc sa se faca remarcati sau chair sa castige aceste olimpiade. Acestia merita sa aibe un viitor stralucit si sa aibe parte de cele mai bune studii. Insa chiar si cu sistemul educational atat de criticat din Romania elevii nostri sunt extrem de buni si apreciati. Este adevarat ca este si meritul parintilor care au grija ca acesti copii sa invete si sa faca tot ce este nevoie pentru a ajunge oameni in viata.

Un concurs dedicat problemelor de mediu a adunat studenți din întreaga lume. Studenții români Andrei Gabriel Preda, Victor Suciu și Alexandru Turcanu de la Liceul Internațional de Informatică din București au câștigat medaliile de aur la categoria robotică a concursului. Medaliile de bronz au fost asigurate de Raffaelli Ionut Bogdan Ispas și Alexandru Iulian Mocanu la categoria Știință. Studenții au fost antrenați de profesorul Faith Akay.

Concursul a avut loc între 11 și 16 iunie la New York. Peste 1200 de studenți din 73 de țări au participat. Concursul a găzduit cinci discipline generale care s-au axat pe mediu. Olimpiada Genius a avut mai multe categorii, cum ar fi Genius Robotics și o competiție care a inclus drone. De asemenea, elevii își pot publica studiile în Jurnalul Internațional al Liceului de Cercetare și pot participa la programele SAT și ESL pentru studenți.

Speram ca acesti tineri sa nu isi doreasca sa plece din tara si sa faca aici ce este mai bine si astfel sa ne ajute pe toti sa iesim din asa zisa criza in care ne aflam. Pana atunci insa nu le dorim decat mult succes in contiunare si sa auzim cat mai des de reusitele lor pe plan mondial.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 secrete pe care restaurantele fast-food nu vor să le știi 546Acesta este motivul pentru care familia regală nu-și folosește niciodata numele de familie 190

10 moduri prin care mass-media ne manipulează zilnic 1078Gest superb facut de un roman!! Acesta si-a donat o parte de ficat unei straine! 22620 de oameni care au făcut cele mai mari greșeli din viața lor 766Studiu nou: Femeile încep să se metamorfozeze în mamele lor, când au împlinit vârsta de 33 de ani 12214 trucuri pe care orice sofer trebuie sa le stie inainte de a pleca la drum 109320 de Câini care se ascund în spatele semnului "CÂINE RAU". Te vor ataca feroce cu adorabilitatea lor 26215 Părinții care sunt foarte mândri de copiii lor 191Primul Cod Penal din România: Corupții își pierdeau funcția și pensia, erau închiși, iar furtul mergea la spitale și case de binefacere. Merită distribuit! 211
SuperClipuri.com 2021