SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Sunt 2 rugăciuni pentru mame: pentru fiu și pentru fiică. Sunt mai puternice decât ale preoților
Roaga-te pentru copiii tai!

Orice rugaciune are mare putere, dar rugaciunea mamei pentru copilul ei este deosebit de importanta.

Orice mama iubitoare vrea doar ce e mai bun pentru copiii ei si face tot posibilul ca fiul sau fiica ei sa creasca sanatosi, sa studieze cu succes, sa fie amabili, grijulii si harnici, scrie a1.ro.

Rugaciunile pentru fiu si pentru fiica sunt usor diferite, deoarece rugaciunea pentru sanatatea si bunastarea fiicei se adreseaza Sfantei Fecioare si Domnului Dumnezeu pentru fiu. Este necesar ca aceste rugaciuni sa fie citite cu sinceritate, din inima, concentrandu-te pe fiecare cuvant.

Aceste cuvinte pot inmuia karma unui copil si chiar o pot clarifica, pot ajuta sa il scape de boala, sa depaseasca dependenta si sa aleaga modul corect de viata.

Rugaciune pentru fiica

Te rog, Maica Domnului, cea mai sfanta, da sanatate fiicei mele. Stii cum viseaza sufletul sau – da-i in viata ei zile mai clare!

Ma rog pentru fericire, frumusete, noroc si multe minute pline de bucurie. Fa-o sa planga mai putin de amar.

Lasa fericirea sa ii cuprinda orele.

Daca cineva o supara, mania nu se topeste, stiu: va fi o lectie pentru sfanta ei tarie si iubirea ta si daca ea este slaba in spirit, nu-si gaseste imediat drumul in viata – ajut-o cu rugaciunea ta zilnica.

Rugaciune pentru fiu

Te rog, Dumnezeule milostiv!

Iarta-mi pacatele mele. Nu imi este nimic mai apropiat si mai drag decat iubirea Ta atotcuprinzatoare. Nu cer nimic pentru mine – ma rog pentru fiul meu: trimite-I liniste si pace, Invata-l sa devina un om adevarat, cu suflet bun. Fereste-l de ciuda si rautate, ajuta-l sa vada ratiunea in lume, in pacat si sa ramana drept, mereu in umbra milosteniei Tale.

Te rogi pentru bunastarea copiilor tai?

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cuptoarele cu microunde sunt periculoase! Uitati ce afecțiuni pot produce în corpul uman. 3945Imagini surprinse imediat după producerea accidentului! Pulbere de beată, infirmiera de la "Spiridon" se prăbușește pe bordură, lângă mașina făcută praf! "Nu trebuia să sunați la Poliție, că rezolvam" 57

13 secrete antice ale frumuseții care sunt utile chiar și astăzi 48015 fapte de care ai auzit dar despre care abia poti crede ca sunt adevărate 1465Acest tren o sa te fac sa vrei sa traiesti in el. Priviti cat este de frumos 104Prima data vad asa ceva ! Balerina incepe sa danseze. Acum priveste ce face calul negru ! Adorabil ! - VIDEO 32713„Vrei să mănânci sănătos? Cumpără de la cea mai necăjită băbuță din piață!” 249Tipuri de tensiune musculară, cauzată de emoții 9710 secrete din restaurantele fast-food pe care personalul nu le va spune niciodată 1850Cum se realizează 10 cele mai celebre reality shows-uri din lume si cat sunt ele de adevarate 1993
SuperClipuri.com 2022