SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Oamenii de știință confirmă că cei din jur absorb energia de la ceilalți
Ți s-a întâmplat vreodată să simți o vibrație când erai cu o persoană, ca și cum această persoană îți absorbe energia?

„Totul este energie” este unul dintre principalele axiome ale științei, iar ființele umane nu sunt străine transformărilor energetice.

Un studiu interesant a fost realizat la Universitatea din Bielefeld, Germania, care arată că plantele pot absorbi energia din alte plante. Olivia Bader-Lee, medic și terapeut, a urmat rezultatele acestei investigații.

Știința care studiază comportamentul energiei în lucrurile vii se numește bioenergetică.

Această cercetare a fost efectuată la alge, în special în Chlamydomonas reinhardtii. S-a descoperit că, în plus față de fotosinteză, are de asemenea o sursă alternativă de energie și că aceea ar fi să absoarbă energia din alte alge. Cercetătorul este biologul german Olaf Kruse, iar constatările sale au fost raportate pe site-ul Naturesite.com.

Potrivit lui Bader-Lee, corpurile noastre sunt ca bureții, absorbind energia care este în jurul nostru.
„Acesta este motivul pentru care există oameni care se simt inconfortabil, atunci când se află într-un anumit grup cu un amestec de energie și emoții”.

„Corpul uman este foarte asemănător cu o plantă care suge, absoarbe energia necesară pentru a alimenta starea emoțională și poate energiza celulele sau poate crește cantitatea de cortizol, catabolizând, alimentând celulele în funcție de nevoia emoțională. Continuă Bader-Lee.

Acesta este motivul pentru care mulți oameni își pot schimba starea de spirit, ceea ce duce la nervozitate, stres, supărat, anxietate, tristețe, dar și fericire, optimism și râs.

Bader-Lee spune că de-a lungul secolelor, omul a pierdut acea legătură cu natura, în care schimbul de energie aducea beneficii enorme umanității.

În cele din urmă, spiritul este energie, iar ceea ce noi numim „supranatural” nu este nimic mai mult decât manifestarea diferitelor energii în lume.

Acest lucru era cunoscut în culturi antice de pe toate continentele, dar știința a decis să-l ignore și doar câțiva oameni de știință îndrăznesc să abordeze aceste probleme, de teama criticilor și respingerii din partea comunității științifice.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Tudor Chirilă cheamă românii la protest: „Nu mai au bani de salarii” 240813 copii care şi-au tuns singuri părul – apoi şi-au lăsat părinţii fără cuvinte 738

Lecția dată de un polițist unui șofer care i-a reproșat: „Eu îți plătesc salariul!” 14272Top 10 cele mai Rapide Goluri din Istoria Fotbalului.. Vezi VIDEO 1092De ţinut minte! Neurochirurgul Ciurea ne învaţă cele zece “porunci” care ne ţin sănătoşi 194420 lucruri ciudate pe care nu le-am fi crezut niciodată daca nu erau fotografiate 6153Primele gemene din lume care au culori diferite ale pielii au crescut. Medicii spun ca exista o sansa la un milion ca acest lucru sa fie posibil! 505Dacă oricare dintre aceste 15 animale îți traversează calea, ești contactat de undeva "DE SUS" 98419 fotografii care ne dovedesc că Soarele are un simt al umorului extrem de dezvoltat 796 poziții care vă vor ajuta să adormiți imediat 2796
SuperClipuri.com 2022