SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Oamenii de știință confirmă că cei din jur absorb energia de la ceilalți
Ți s-a întâmplat vreodată să simți o vibrație când erai cu o persoană, ca și cum această persoană îți absorbe energia?

„Totul este energie” este unul dintre principalele axiome ale științei, iar ființele umane nu sunt străine transformărilor energetice.

Un studiu interesant a fost realizat la Universitatea din Bielefeld, Germania, care arată că plantele pot absorbi energia din alte plante. Olivia Bader-Lee, medic și terapeut, a urmat rezultatele acestei investigații.

Știința care studiază comportamentul energiei în lucrurile vii se numește bioenergetică.

Această cercetare a fost efectuată la alge, în special în Chlamydomonas reinhardtii. S-a descoperit că, în plus față de fotosinteză, are de asemenea o sursă alternativă de energie și că aceea ar fi să absoarbă energia din alte alge. Cercetătorul este biologul german Olaf Kruse, iar constatările sale au fost raportate pe site-ul Naturesite.com.

Potrivit lui Bader-Lee, corpurile noastre sunt ca bureții, absorbind energia care este în jurul nostru.
„Acesta este motivul pentru care există oameni care se simt inconfortabil, atunci când se află într-un anumit grup cu un amestec de energie și emoții”.

„Corpul uman este foarte asemănător cu o plantă care suge, absoarbe energia necesară pentru a alimenta starea emoțională și poate energiza celulele sau poate crește cantitatea de cortizol, catabolizând, alimentând celulele în funcție de nevoia emoțională. Continuă Bader-Lee.

Acesta este motivul pentru care mulți oameni își pot schimba starea de spirit, ceea ce duce la nervozitate, stres, supărat, anxietate, tristețe, dar și fericire, optimism și râs.

Bader-Lee spune că de-a lungul secolelor, omul a pierdut acea legătură cu natura, în care schimbul de energie aducea beneficii enorme umanității.

În cele din urmă, spiritul este energie, iar ceea ce noi numim „supranatural” nu este nimic mai mult decât manifestarea diferitelor energii în lume.

Acest lucru era cunoscut în culturi antice de pe toate continentele, dar știința a decis să-l ignore și doar câțiva oameni de știință îndrăznesc să abordeze aceste probleme, de teama criticilor și respingerii din partea comunității științifice.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

12 capcane psihologice pe care le poți folosi începând chiar de acum 4833Ce nu trebuie sa faci de Sf. Andrei pentru a avea un an cat mai bun!!! 126

Această ghicitoare poate fi rezolvată numai de persoane ale căror IQ este de 140 sau chiar mai mare 211425 de fotografii rare care ne arată minunile naturii 10315 lucruri despre care toată lumea a auzit, insa numai câteva persoane au avut ocazia sa le vada 846Eleva care a pictat scara blocului în Brăila. Opere de artă, în locul pereților cu var alb scorojit 75110 fapte inegalabile despre Japonia, văzute prin ochii oamenilor care s-au mutat acolo din vest 24420 de fotografii care au fost facute la momentul perfect 286824 de oameni care incalcă orice regulă intr-un mod absolut hilar 35825 de oameni care știu cum să se distreze când văd o statuie 1860
SuperClipuri.com 2023