SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Luna Plină din Scorpion de pe 18 mai aduce noroc pentru ghinioniști
Pe data de 18 mai, luna plina va fi la 27 ° de Scorpion, opus lui Mercur.

Această mutare aduce gândire rațională, dar problema este că nu va fi întâmpinată de toți oamenii, iar unii vor ajunge la prejudecăți și dezacorduri.

Soarele se va alinia cu Algol și planeta Sedna, un combo care va aduce boală și energie negativă.

Luna va fi în constelația Lupului, strâns legată de agresiune și victimizare. Aspectul legat de Pluto este singurul har salvator, care aduce transformare, dar numai cu un sacrificiu.

Pe 18 mai, luna plină va face un aspect cu Mercur, o planetă mică numită Sedna și Pluto. Va fi la 27 ° 36 ‘ de Scorpion. În timp ce Mercur și Soare se vor alinia cu două stele fixe din constelația Perseu, Luna se va alinia cu stelele minore în constelația Lupului și Balanței.

Când soarele este în Mercur, înseamnă că vei fi rațional în argumentele tale. În timp ce acest lucru ar putea părea un lucru bun, nu este cazul pentru problemele delicate în care trebuie să fii puțin empatic.

Argumentele pot proveni, de asemenea, din prejudecăți emoționale. Reflectează și discută cu cineva, înainte de a lua o decizie. Cu toate acestea, ar putea fi dificil să îți comunici adevăratul sentiment, în această perioadă.

În timp ce acesta nu este cel mai puternic aspect, este unul important, Pluto are de gând să se concentreze pe sinele tău interior și să intre în contact cu cine ești.

Vei avea multe emoții îngropate în interiorul tău și Pluto ar dori să le scoată. În plus, interacțiunile personale vor fi mai bune.

Sedna are de gând să aducă justificări. Aceasta va aduce probleme legate de comunicare, mai ales atunci când provine din amintiri ale unor evenimente catastrofale, cum ar fi tsunami. Schimbările climatice vor fi, de asemenea, un subiect major în această perioadă.

Luna plină va intra în constelația Balanței, care aduce dreptate. Ura va fi pedepsită și dragostea va fi răsplătită.

Luna plină vine, de asemenea, în constelația Lupului, numită și Victima și indică sacrificiul. Acesta va fi agresiv și prudent, dar și manipulator din toate punctele de vedere.

Luna plină poate marca momente dificile. În timp ce aduce raționalitate, va aduce și o lipsă de empatie.

Comunicarea sentimentelor va fi dificilă, dar poate aduce o reechilibrare karmică și poate opri un obicei dăunător ție.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 lucruri obișnuite care arată foarte diferit cand sunt vazute la microscop 103415 fotografii care arată luptele care se ascund în spatele unei fotografii grozave 88

Principala versiunea a incendiilor de lângă Cernobîl, anunțată de Ministerul ucrainean de Interne 815 fotografii care descriu relațiile mai bine decât orice melodie de dragoste 76720 de poze haioase cu oameni prinşi în timp ce făceau chestii dubioase 10410O femeie de 70 de ani a curatat singura 52 de plaje pentru a salva lumea pentru nepotii ei! 26420 de fotografii istorice rare care ne prezinta unele fapte mai putin cunoscute ale trecutului nostru 409Fiica celei mai bătrâne mame din România s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Cum arată Eliza acum 501120 de persoane care se pot adapta oricărei situații 259Ce se întâmpla in corpului dumneavoastră dacă începeți să mâncați 3 curmale pe zi timp de o săptămână 1028
SuperClipuri.com 2021