SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Luna Plină din Scorpion de pe 18 mai aduce noroc pentru ghinioniști
Pe data de 18 mai, luna plina va fi la 27 ° de Scorpion, opus lui Mercur.

Această mutare aduce gândire rațională, dar problema este că nu va fi întâmpinată de toți oamenii, iar unii vor ajunge la prejudecăți și dezacorduri.

Soarele se va alinia cu Algol și planeta Sedna, un combo care va aduce boală și energie negativă.

Luna va fi în constelația Lupului, strâns legată de agresiune și victimizare. Aspectul legat de Pluto este singurul har salvator, care aduce transformare, dar numai cu un sacrificiu.

Pe 18 mai, luna plină va face un aspect cu Mercur, o planetă mică numită Sedna și Pluto. Va fi la 27 ° 36 ‘ de Scorpion. În timp ce Mercur și Soare se vor alinia cu două stele fixe din constelația Perseu, Luna se va alinia cu stelele minore în constelația Lupului și Balanței.

Când soarele este în Mercur, înseamnă că vei fi rațional în argumentele tale. În timp ce acest lucru ar putea părea un lucru bun, nu este cazul pentru problemele delicate în care trebuie să fii puțin empatic.

Argumentele pot proveni, de asemenea, din prejudecăți emoționale. Reflectează și discută cu cineva, înainte de a lua o decizie. Cu toate acestea, ar putea fi dificil să îți comunici adevăratul sentiment, în această perioadă.

În timp ce acesta nu este cel mai puternic aspect, este unul important, Pluto are de gând să se concentreze pe sinele tău interior și să intre în contact cu cine ești.

Vei avea multe emoții îngropate în interiorul tău și Pluto ar dori să le scoată. În plus, interacțiunile personale vor fi mai bune.

Sedna are de gând să aducă justificări. Aceasta va aduce probleme legate de comunicare, mai ales atunci când provine din amintiri ale unor evenimente catastrofale, cum ar fi tsunami. Schimbările climatice vor fi, de asemenea, un subiect major în această perioadă.

Luna plină va intra în constelația Balanței, care aduce dreptate. Ura va fi pedepsită și dragostea va fi răsplătită.

Luna plină vine, de asemenea, în constelația Lupului, numită și Victima și indică sacrificiul. Acesta va fi agresiv și prudent, dar și manipulator din toate punctele de vedere.

Luna plină poate marca momente dificile. În timp ce aduce raționalitate, va aduce și o lipsă de empatie.

Comunicarea sentimentelor va fi dificilă, dar poate aduce o reechilibrare karmică și poate opri un obicei dăunător ție.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Amendă fantastică pentru lipsa Declarației: 200 milioane lei vechi 5124 de obiecte supradimensionate, care vă vor face să vă simțiți mici 113

7 mituri despre sănătate care au fost descoperite cu succes de oamenii de știință moderni 867Horoscop angelic. Află ce înger veghează fiecare zodie în parte 38116 tatuaje care au primit o a doua viață, iar rezultatele sunt izbitoare 19150 de medici le cer deputaților să respingă Legea Vaccinării Obligatorii. Iată ce le-au scris: 59Acesta este Ziona Chana, bărbatul cu 39 de soții, 94 de copii și 33 de nepoți 7834014 fotografii care ne arata cele mai ciudate lucruri pe care oamenii le-au intalnit in avion 9416 Designeri care merită un premiu Nobel pentru creativitate 34219 imagini la care daca te uiti mai atent o sa te faca sa tresari instant 1125
SuperClipuri.com 2022