SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Motivul numărul #1 pentru care nu îți poți găsi adevărata dragoste
Toți visează la ziua în care vor întâlni dragostea adevărată. Fie că este vorba de o aplicație pentru întâlniri sau printr-o întâlnire întâmplătoare, la cafeneaua preferată, toți oamenii speră să găsească undeva marea dragoste.

Dar, uneori, simțim că nu se va întâmpla niciodată. Dacă te întrebi de ce nu găsești niciodată partenerul potrivit, răspunsul este mai aproape decât crezi.

Motivul # 1 pentru care nu poți găsi dragostea adevărată este că nu te iubești pe tine.

În timp ce dragostea de sine poate arăta diferit pentru mulți oameni, este ceva pe care atât de mulți dintre noi nu îl dețin, poate pentru că nu am fost niciodată învățați cum să ne iubim pe noi înșine.

Deși dragostea de sine este o călătorie, indiferent de locul în care te afli, poți depune toate eforturile pentru a te îndrăgosti de tine însuți. Continuă să citești, pentru a afla cum să găsești dragostea adevărată în interiorul tău.

Viața trece atât de repede încât ne petrecem cea mai mare parte a vieții, planificând și îngrijorându-ne de viitor și făcând tot ce putem pentru a ne asigura că obiectivele noastre sunt îndeplinite. Cu toate acestea, acest tip de mentalitate nu oferă suficient loc pentru sărbătorirea noastră și a realizărilor noastre.

O parte esențială a transformării gândirii tale, într-una de iubire de sine, este aceea de a învăța să te mândrești cu realizările tale. Indiferent cât de productiv ești sau cât de mult ai făcut săptămâna asta, adu-ți aminte de ceea ce ai făcut deja.

Făcând o listă cu tot ceea ce ai realizat, vei putea să îți amintești de toate realizările tale și vei vedea cât de capabil ești și cât de valoroasă este energia ta.

Toți avem o voce în capul nostru. Aceasta este vocea propriei noastre convorbiri și va varia ca intensitate, în funcție de ceea ce simțim pentru noi înșine.

Deși nu poate părea adevărat, modul în care gândești despre tine, îți poate schimba serios viața. De exemplu, dacă gândești, în mod constant „Sunt așa de prost” sau „Sunt atât de prost” după ce ai făcut o greșeală, acest tip de auto-convorbire negativă îți poate eroda, în cele din urmă, respectul de sine.

Aceste gânduri se vor transforma în viața ta și te vor împiedica, în mod serios, să experimentezi iubirea de sine, pe care o meriți.

Este ceva în calea ta care te împiedică? În timp ce ar trebui să te iubești pe tine însuți, indiferent de ce, dacă e ceva ce nu-ți place în viața ta, poți să-l schimbi.

Acest sfat nu este neapărat referitor la atributele fizice, ci la modul în care gândești și acționezi.

Ești prea critic față de tine? Esti incredibil de nerabdator? Dacă acesta este genul de comportament pe care l-ai văzut în tine, ai puterea de a schimba acest lucru.

Începe prin a monitoriza modul în care gândești și cum răspunzi la anumite lucruri. Odată ce mintea ta începe să se rătăcească în aceste direcții, oprește-te.

Această reconversie va necesita timp, vei descoperi că te vei simți complet diferit…

Adesea, avem încredere atât de mult în relațiile noastre cu ceilalți, dar nu ne gândim la ea în raport cu noi înșine.

Este posibil să nu te gândești la ideea că ai fost neîncrezător în tine, dar se întâmplă mai des decât ți-ai putea da seama.

Ori de câte ori îți spui că vei face ceva, dar nu o faci, este un exemplu de renunțare la tine.

Dezvoltă dragostea de sine prin creșterea încrederii în sine, folosind următoarele metode:

Amintește-ți de momentele în care ți-ai păstrat cuvântul față de promisiunile făcute ție.

Ține-ți promisiunile pe care ți le faci.

Acceptă-ți defectele și învață să te iubești cu bune și rele.

Din moment ce dragostea romantică este sărbătorită de societatea noastră, mulți dintre noi cred că putem merge doar la întâlniri cu un partener. Cu toate acestea, nu este deloc adevărat.

Mergi la un restaurant preferat, ieși cu tine la o întâlnire și petrece timp bucurându-te de propria companie.

Dacă nu poți petrece timp singur, cu tine, nu vei ști niciodată cât de plăcută este propria ta companie. Cum te poți aștepta la adevărata dragoste să apară?

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un câine scheletic a fost abandonat , legandu-l de un copac. Priviţi-i reacţia când este găsit de salvatori 23766Trebuie să-i învățăm pe copiii nostri aceste 9 lucruri pentru a ajuta planeta să supraviețuiască! 20

26 de femei care au decis sa faca o schimbare in viata lor si au ajuns de nerecunoscut 426De ce unii oameni sunt atât de răi și lipsiți de respect, față de alții? 37312 lucruri care s-ar întâmpla in lume dacă deodata toți banii ar dispărea 493Brigitte Macron, o nouă aparție exemplară. Ținuta cu care a atras toate privirile într-un orășel din Franța 1498ILEANA CIUCULETE - DOAMNE MAINE DE-OI MURI - VIDEO 10607Acest tanar a mers la mai multe necunoscute pe strada si le-a cerut lenjeria intima! Reactia fetelor este uimitoare! 675Reclame vs. realitate: Un proiect fascinant despre mâncare fast food si de ce nu trebuie sa ne incredem in reclame 27378 Milioane euro ”România face milioane din amenzile de coronavirus”. Oare cum vor fi cheltuiti banii? 111
SuperClipuri.com 2021