SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum să renunți la persoana care a plecat fără să își ia „rămas bun”
Nu toți oamenii pot spune „la revedere”. Prin urmare, nu este întotdeauna posibil să închizi capitolul din viața ta și să-ți iei „la revedere” de la o persoană de care te leagă anumite amintiri…

Nu toți oamenii iubesc și nici nu știu cum să-și ia rămas bun. Prin urmare, nu fiecare dintre noi are ocazia să închidă capitolul din viața sa și să-și ia rămas bun de la persoana cu care a asociat anumite relații.

Adevărul amar este că toți, la un moment dat, trebuiau să trecem prin durere, când am eliberat dragostea nerecuperată, am refuzat relații nereușite și ne-am forțat să uităm oamenii care erau pentru noi întreaga lume.

Toți trebuie să luptăm cu noi înșine. Și noi înțelegem, cu toții, ce senzație neplăcută este atunci când nu ni se dă posibilitatea să punem punct.

E greu, stiu.

Pentru că tu ești cel care nu-și ascunde sentimentele. Cel care nu se teme să iubească și să demonstreze sentimentele sincere, pentru toți cei care te tratează cu bunătate și dragoste. Ești o persoană care crede în dragoste și acceptă oamenii așa cum sunt.

Îți place să lucrez la relații, pentru că, în cele din urmă, prețuim cu adevărat câțiva oameni care sunt foarte apropiați de noi și care sunt în viața noastră. Fără ei, nu puteai deveni persoana care ești astăzi.

Cu toate acestea, în viața ta nu a fost întotdeauna atât de simplu.

De multe ori viața ți-a oferit surprize, uneori foarte neplăcute. Și asta s-a întâmplat când te așteptai cel mai puțin. Da, în ciuda numeroaselor dezamăgiri pe care le-ai experimentat, în ciuda inimii adesea distruse, încă mai ai încredere în dragoste. Dar nu înțeleg cum ai reușit să o faci. Încă sunt confuz.

Pe scurt, ai fost aruncat, ca pe o măsea stricată, de foarte multe ori. Și de fiecare dată, ai rămas complet singur, fără să spun nici măcar „la revedere”.

De aceea, de mult timp te-ai simțit complet neajutorat și nefericit.

Ți s-a părut că, în ciuda tuturor eforturilor tale, pur și simplu nu ai nici o șansă să scapi de acel capitol.

Dar, de-a lungul timpului, ai înțeles că, indiferent cât de mult ai încercat să-i pui punct, nu ți-a fost permis să găsești pacea interioară.

De fapt, totul depinde de tine și de curajul tău de a accepta faptul că nimeni nu va veni și va spune „Îmi pare rău”.

Adevărul este că viața ne frânge inimile. Și cel mai bun lucru pe care îl putem face este să găsim o cale care ne va permite să facem față unor astfel de situații. Și această metodă constă în umilință.

Da, ar trebui să acceptăm, cu umilință, evenimente neplăcute din viețile noastre, să ne eliberăm de atașamentul față de cei care ne-au rănit și, în ciuda inimii noastre zdrobite, să mergem mai departe.

Nu spun că e mai bine să îți ascunzi sentimentele sau să pretinzi că ești bine.

Dacă dorești să plângi pierderea unei persoane iubite, nu îți fie frică, fă-o! Dar acceptă faptul că, după un anumit timp, va trebui să închizi această ușă pentru totdeauna, pentru binele tău.

Permite-ți să simți fiecare emoție care curge prin corpul tău, indiferent cât de dureros ar fi.

Apoi, chiar înainte de a cădea în abisul nesfârșit al tristeții, revino la realitate, spune-i la revedere, închide această ușă, eliberează-te de aceste amintiri și continuă.

La urma urmei, singura persoană de care trebuie să ai grijă ești chiar tu. S-ar putea să nu ai, încă, suficientă putere pentru a realiza acest lucru acum, dar ai nevoie de tine însuți. Trebuie să te iubești. Orice altceva este doar un bonus frumos.

Deci, nu îți fie frică să închizi această ușă. Încui-o chiar, pentru totdeauna.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

22 de Persoane ale căror auto-ironie a cucerit Internetul dintr-odata! 213919 fotografii care te pot face să uiți de problemele de zi cu zi 533

12 Lucruri uimitoare care se puteau întâmpla doar pe planeta noastră 4113 Dovezi că un zâmbet frumos schimbă totul 106414 celebrități care se cunosc de la o vârstă fragedă și în sfârșit au reușit să se îndrăgostească 118Gigantul Amazon angajează încă 75.000 de persoane, pentru a face faţă cererii crescute de livrări la domiciliu în perioada pandemiei 28Nu știu cum te cheamă, dar tu, femeie, cea care ma citești în momentul asta ESTI FRUMOASA! Sa nu uiți asta niciodată! 98Un baiat super talentat seamana leit vocea cu al lui Nicolae Guta.. Ce parere aveti ? - VIDEO 232218 Produse pe care ar trebui să le evitați în supermarketuri 7375 obiceiuri zilnice care pot dăuna sănătății tale: Toți îl avem pe al doilea și nu știm cât de mult dăunează: 604
SuperClipuri.com 2022