SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

5 metode prin care să scapi de „dispoziția proastă” în doar 5 minute
Dacă treci printr-o dispoziție proastă și nu vrei să îți strici toată ziua, din cauza acesteia, încearcă aceste 5 metode, prin care îți vei reveni în 5 minute!

Acestea sunt modalități, prin care psihologii sugerează că te ajută să ieși dintr-o dispoziție proastă! Iată care sunt:

Iată ce se întâmplă când atingi aceste puncte de pe corpul tău.

Atingerea poate să te scape de o stare proastă, în mai puțin de 5 minute. Atingerea punctelor de acupressură, de pe corp, te poate ajuta să scapi de gândurile negative, care ar putea provoca starea de spirit proastă.

Atingerea punctelor de pe corp ajută la eliminarea sentimentelor de tristețe, furie sau anxietate. Poți opta pentru mai multe runde de terapie, prin atingere, în mai puțin de 5 minute.

Foamea este un motiv posibil pentru starea ta proasta, mai ales daca esti stresat si prea ocupat, ca sa gasesti timp sa mananci.

O sursă sănătoasă de proteine vegetale te poate ajuta să îți schimbi rapid starea de spirit.

Ceva atât de simplu ca un pahar cu lapte de migdale te poate face să te simți mai bine, aproape imediat.

Alimentele bogate în magneziu te pot ajuta să îți ridici starea de spirit, optează pentru ciocolată neagră.

Doar mirosul de lavandă sau portocală îți poate îmbunătăți starea de spirit și poate scădea anxietatea. Cercetătorii de la Clinica Universitară de Neurologie, de la Universitatea de Medicină din Viena, Austria, au studiat efectele aromoterapiei între-un loc plin de stres; cabinetul dentistului.

Cercetătorii au avut drept subiecți 200 de pacienți, într-o sală de așteptare, repartizați fie în săli de așteptare cu aromoterapie de lavandă sau portocalie, muzică, fie într-o sală simplă, fără aceste condiții. Experții au menționat că, pacienții aflați în sala cu aromoterapie și muzică, erau mai relaxați.

Cercetătorii de la Universitatea din Essex, Regatul Unit, au examinat beneficiile unei plimbări în natură, în comparație cu alte terapii, pentru îmbunătățirea stării de spirit. Ei spun că această formă de relaxare este deosebit de eficient pentru a te ajuta să ieși dintr-o stare proastă, în doar câteva minute.

Autocunoașterea te poate ajuta să îți îmbunătățești starea de spirit. Adesea, în mintea noastră există o voce negativă, care ne spune să ne simțim vinovați, rușinați sau că vom repeta anumite greșeli. Poate te simți singur sau respins. Trebuie să contracarăm negativitatea cu o iubire serioasă, față de noi, pentru a ieși dintr-o stare proastă.

Iată și câteva fraze folositoare, pe care să le repeți zilnic.

Știu că pot face acest lucru pentru că am reușit să fac astfel de activități înainte.

Sunt inteligent și cred în capacitatea mea de a-mi face toată munca de astăzi.

„Astăzi o să fiu uimitor și nu voi lăsa piedicile să mă încetinească.”

„Învăț din greșelile mele și o să fac mult mai bine data viitoare”.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Rusia nu-i va refuza nimănui ajutorul în combaterea pandemiei! 5818 fapte istorice despre care nimeni nu a vorbit niciodata 909

Un elev era umilit de colegii săi de luni de zile. Drept urmare, profesoara decide să facă ceva complet neaşteptat 991Soldații nostri fac drifturi cu tancurile pe gheață! De ce se acordă o importanță atât de mare zonei Arctice? 135Calausul, dans traditional Romanesc.. Vezi cat de frumos danseaza acesti baieti.. VIDEO 1014Povestea singurei femei pe care Freddie Mercury a iubit-o pentru întreaga sa viață 2803Monica Iagăr, la 44 de ani: De la 8.000 de lei salariu la 12.000 de lei pensie. „Asta nu e pensie. E furt legalizat din banii nostri de taxe”. 2034921 de oameni care merită un premiu pentru creativitate lor 136Vindecarea rănilor din trecut 6816 Invenții care vă vor duce în viitor 161
SuperClipuri.com 2021