SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum îți iei rămas bun de la colegi, când îți dai demisia de la serviciu
Deplasarea de la un loc de muncă la altul este o parte a progresului realizat în viața profesională și, pe măsură ce faci acest pas important, te aștepți să te bucuri de un mediu de lucru mai bun, compensații și, desigur, mai multe provocări.

Cu toate acestea, nu poți pleca fără să spui la revedere colegilor, nu-i așa?

Ar fi nepoliticos să pleci fără să îți iei la revedere de la oamenii cu care ai lucrat de atâta vreme.

Înainte de a pleca la noul loc de muncă, ar fi important să îți iei rămas bun de la colegi. Deci, care este cel mai bun mod de a-ți lua la revedere, atunci când îți părăsești locul de muncă?

Spune-i angajatorului, în avans, că te-ai decis să pleci

Nu este niciodată înțelept să îl informezi pe angajator că renunți la slujbă și apoi să pleci direct. Acest lucru ar fi extrem de lipsit de respect și nu este o mișcare bună, mai ales dacă vrei să îți lași o ușă deschisă oriunde. Prin urmare, dacă dorești să menții relația pozitivă, cu foștii șefi, chiar dacă treci la următorul capitol al carierei tale profesionale, cel mai bun mod de a păstra acea legătură importantă este respectarea suficientă, pentru a-l informa în avans, cu privire la intențiile de a părăsi locul de muncă.

Spune-le colegilor apropiați despre intenția de a părăsi locul de muncă

Probabil că ai dezvoltat relații profesionale strânse cu unii dintre colegi și nu ar picta o imagine bună dacă ți-ai împacheta și ai pleca, fără să îți iei rămas bun. Cea mai bună modalitate de a face asta este să ai o conversație personală, finală, cu ei și să le acorzi un dialog respectabil.

Când îi întâlnești, le poți menționa cât de mult te-ai bucurat de timpul petrecut împreună. De asemenea, menționează cât de mult apreciezi tot ceea ce te-au învățat și cât de greu a fost pentru tine să iei decizia de a părăsi o astfel de echipă incredibilă.

Scrie un e-mail de plecare, către departamentul tău

Desigur, ar fi imposibil să îi întâlnești pe toți ce care au lucrat în organizația ta și să îi informezi cu privire la planurile tale de plecare.

După ce ai vorbit cu colegii apropiați, ar trebui să iei în considerare să scrii un e-mail de plecare, adresat membrilor departamentului tău, pentru a-i informa despre plecare.

Utilizează mediile sociale

Toată lumea se află pe social media și, prin urmare, este un canal bun pentru a transmite mesajul colegilor. Poți utiliza Facebook, Twitter, LinkedIn și orice altă platformă care este populară printre colaboratorii tăi. Este recomandat să scrii un mesaj scurt despre planurile tale de a părăsi locul de muncă și să etichetezi toate părțile interesate.

Odată ce ți-ai contactat colegii și i-ai informat cu privire la intenția ta, de a vă părăsi locul de muncă, poți începe să îți împachetezi lucrurile, în vederea eliberării postului de lucru.

Toți cei din organizație vor fi fericiți pentru tine.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

De ce America (SUA) nu ataca deja Coreea de Nord? Donald Trump vs. Kim Jong Un 183Romanii sunt nevoiti sa plece la munca in strainatate iar ministerul vrea să aducă un milion de muncitori din Asia 1886

Ai ce invata de la ea! 12 citate spuse de legendara Elizabeth Taylor 45223 de animale de companie care sunt atât de timide, încât ne fac să ne indragostim de ele 113610 fotografii care demonstreaza că în fiecare colț al lumii frumusetea este văzută altfel 2754Operatie reusita – chirurg decedat! Povestea din spatele imaginii a cucerit o lume intreaga! 275520 de greșeli care scurtează viața gadgeturilor noastre 1795 Locuri misterioase din lume pe care nu vi se permite să le vizitați 2272ILEANA CIUCULETE - DOAMNE MAINE DE-OI MURI - VIDEO 106155 lucruri pe care să nu le cauți pe Google 1738
SuperClipuri.com 2022