SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O tânără s-a reîndrăgostit de același bărbat, de care era îndrăgostită înainte să își piardă memoria
O tânără, pe nume Jessica Sharman, avea doar 19 ani când, în timpul unei călătorii cu trenul, alături de iubitul ei, a suferit o serie de crize epileptice, care au dus la pierderea memoriei.

Apoi, s-a trezit la spital şi nu şi-a mai amintiti nimic de dinainte de a se urca în tren.

”Toți erau străini pentru mine. Nu îmi aminteam decât că m-am urcat în tren, nu știam nici cum mă cheamă”, spune Jessica.

Tânăra nu îşi mai cunoştea părinţii, prietenii şi nici măcar pe iubitul ei, pe nume Rich Bishop.

Ajunsese chiar să nu se mai recunoască nici pe ea, în timp ce se privea în oglindă.

Deşi avea posibilitatea să plece, iubitul ei, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a ales să îi râmână alături.

Asta în ciuda faptului că fata a încercat să îl îndepărteze, de câteva ori.
Odată cu trecerea timpului, Jessica s-a apropiat din nou de familie şi prieteni, a învăţat din nou să gătească şi să se descurce în societate şi, mai ales, s-a îndrăgostit din nou de Rich.

Acesta a petrecut timp alături de ea, a dus-o la toate restaurantele lor preferate, în locurile care erau speciale pentru ei, la plimbări lungi şi i-a rămas alături.

Într-un final, tânăra s-a reîndrăgostit de Rich, iar relaţia lor a continuat.

Există şi o şansă ca la un moment dat Jessica să îşi recapete memoria, aşa cum se poate să şi-o piardă din nou şi să uite şi această etapă, dar tânăra e optimistă şi spune că:

„Dacă Rich a reuşit o a doua oară să mă facă să mă îndrăgostesc de el, o să reuşească şi a treia sau a patra oară.”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Oamenii de știință au dovedit că norocul există într-adevăr, iar acum ne arată cum să-l atragem 1302Să fiți mândre de voi: Femeile trecute de 40 de ani sunt minunate – Iată 10 calități pe care nu ai cum să nu le apreciezi, ca bărbat 954

20 de coincidențe imposibile care s-au întâmplat in realitate 5148VIDEO: Preot amendat de poliţişti cu 20.000 de lei pentru o slujbă în curtea bisericii. Enoriaşă scandalizată: „Mi-a murit şi mie soţul, să nu-l pomenesc?" 50516 celebrități care in loc sa îmbătranească, parca întineresc odată cu trecerea anilor 23610 Utilizări surprinzătoare ale balsamului de buze despre care nu stiai 1202Bărbatul salvează o pisicuţă orfană – 1 an mai târziu, felina încă îl răsplăteşte cu dragostea şi drăgălăşenia ei 852VIDEO : Contruiește case pentru CĂȚELUȘI 1120 de designeri scolari care au avut un singur lucru de facut si au dat gres 24720 de celebrități care arată mai bine la 40 de ani decât la 20 128
SuperClipuri.com 2023