SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

New York-ul este cel de-al doilea stat, după California, care interzice pungile din plastic
Avocații mediului estimează că New York-ezii folosesc, în fiecare an, aproximativ 23 de miliarde de pungi din plastic, potrivit The Associated Press.

Pentru a reduce sursa neplăcută de gunoi, parlamentarii din New York au impus o interdicție, la nivel național, pentru majoritatea tipurilor de pungi din plastic, de unică folosință, în rândul vânzărilor cu amănuntul.

Parlamentarii au ajuns la un acord pentru a adopta această legislaţie ca parte a măsurilor bugetare.

Interdicţia pungilor de plastic de unică folosinţă va intra în vigoare în martie 2020.

„Cred că în viitor, ne vom întreba de ce (această măsură) nu a fost generalizată mai devreme”, a declarat senatorul local Todd Kaminsky pentru NBC. „Dar mă bucur că am dat un exemplu fiind unul dintre primele state care au făcut acest lucru”, a mai spus el.

„De prea mult timp, aceste pungi au afectat mediul nostru”, iar măsura ar trebui să permită „protejarea resurselor naturale pentru generaţiile viitoare de new-yorkezi”, a declarat guvernatorul Andrew Cuomo.

Hawaii are, de asemenea, o interdicție efectivă.

Li se va interzice magazinelor să ofere clienților pungi din plastic, de unică folosință, deoarece nu sunt biodegradabile și au efecte dezastruoase asupra mediului sălbatic și faunei sălbatice.

Această interdicție este de așteptat să facă parte din facturile bugetului de stat și include excepții, cum ar fi pungile dedicate fecalelor animalelor, pungile folosite pentru a împacheta produse de conserve sau de carne și pungile pentru articole vrac, precum și pungile de îmbrăcăminte și sacii vânduți vrac.

În plus, alte câteva state au luat măsuri pentru a scoate în afara legii alte produse din plastic, iar parlamentarii din Hawaii au propus câteva legi rigide împotriva majorității materialelor plastice din industria restaurantelor, în timp ce o propunere, din Maryland, ar putea transforma regiunea în prima care interzice complet recipientele alimentare cu polistiren.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20+ designeri care au cheia magică pentru crearea hit-urilor 102Ceea ce observi prima dată în imagine, spune multe despre scopul vieții tale ! 1634

2020 va fi un an al ascensiunii spirituale, iar 2019 pavează drumul 191ROMANUL ce a Cucerit Britanicii au Talent.Vezi cum au reactionat Juratii...VIDEO 924Soțul a intrat în duș, după ce soția tocmai ieșise de acolo. În acel moment a sunat cineva la ușă… 3298Cele mai importante 17 evenimente care se vor întâmpla până în anul 2050 303De ce este bine să avem un prieten apropiat din zodia Balanță! 54410 Case uimitoare bine ascunse pentru a fi în siguranță 819Cum iti afeacteaza modul in care dormi sanatatea 300A luat AMENDA 1000 lei cu declaratia in mana! 108
SuperClipuri.com 2022