SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum să plantezi singur copacii în grădină. Metoda CORECTĂ
Dețineți o grădină și vreți s-o împodobiți cu cei mai frumoși copaci? Sau doriți ca în fața blocului să apară pomi superbi pe care să îi admirați ori de câte ori ieșiți pe balcon?

Ce ați spune dacă ați reuși să plantați singuri pomii, fără să apelați la ajutorul unui grădinar? Folosind sfaturile noastre, cu siguranță veți reuși.

Când achiziționați pomul, e important să alegeți puieți de un an

Specialiștii recomandă ca atunci când vă hotărâți să cumpărați un pomișor, să alegeți puieți de un an sau chiar copăcei de doi ani. Ulterior, alegeți locul unde vreți să îl plantați, tratați solul care se află împrejur cu amelioratori, apoi urmează să săpați o groapă în forma unui pătrat, care să fie de două ori mai mare decât rădăcinile copacului ce urmează să fie plantat.

Ulterior, așezați copăcelul în groapă, acoperiți cu pământ și bătătoriți foarte bine pentru ca pomișorul să aibă stabilitate și să nu se clatine. La final, nu trebuie decât să udați copacul cu apă multă și ulterior să faceți această operațiune constant.

Felicia Iederă

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Salvați Pădurile României ! 2312 fotografii pe care oricine ar trebui să le vadă cel puțin o dată 102

Un fotograf a petrecut 9 ani pentru a le face poze oamenilor pe drumul lor spre muncă, iar rezultatele ne vor deschide ochii! 10406 greșeli de traducere care s-au repetat de-a lungul istoriei fără să știm asta 407224 de fotografii dramatice care merită privite foarte atent 113510 fotografii care ne arată cum principii și prințesele moderne se căsătoresc în diferite țări 28555 alimentele pe care nu trebuie să le spălați înainte de a le găti și 5 pe care trebuie să le spalati întotdeauna 1610Istoria bunicuței de 80 de ani s-a răspândit într-o clipă pe Internet! O bunicuță a adunat o grămadă de mărunțiș pentru călătoria cu autobusul. Șoferul nu a rezistat și a ieșit… 3580De ce există atât de puțini oameni stângaci și care sunt avantajele lor 93Cimbrul – planta care face minuni în reumatism, înlăturând durerea și amorțeala 828
SuperClipuri.com 2021