SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Citește azi, 17 mai, Rugăciunea Sfântului Andronic pentru iertarea păcatelor și limpezirea minții
Azi, 17 mai, întreaga creștinătate îl cinstește pe Sfantul Apostol Andronic. Cu această ocazie, toți credincioșii pot rosti rugăciunea care urmează.

Se spune că rugăciunea este de mare ajutor pentru iertarea păcatelor și limpezirea minții.

Iată mai jos și textul rugăciunii:

”Sfinte Apostole, roagă-l pe milostivul Dumnezeu ca să dea iertare de greşeli sufletelor noastre. Toate mişcările minţii tale, le-ai îndreptat spre împlinirea voilor lui Dumnezeu, bucurându-te, preasfinţite Andronic.

Primit-ai de la Dumnezeu har dumnezeiesc, a curăţi boli, şi a goni duhuri viclene, cugetătorule de Dumnezeu Andronic. Glasul cuvintelor şi puterea minunilor tale, a alergat la marginile lumii învăţând pe credincioşi harul cel mântuitor, ucenice al Domnului.

Casa ta izvorăşte izvoare de tămăduiri, celor ce cu dragoste năzuiesc către dânsa, Apostole, curăţind bolile cele sufleteşti.

Pomenirea ta cea preasfinţită, întinzându-se astăzi la marginile pământului, luminează inimile celor ce cu sfinţenie te laudă întru dânsa, vrednicule de fericire, Andronic.

Acum și purururea, și-n vecii vecilor,

Amin.”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

11 Femei care dovedesc că frumusețea nu are nici o limită 23574 motive incitante datorita carora Japonia este o tara atat de excentrica 1234

Răzvan Vîrtan, elevul de 10 la BAC, campion mondial la Robotică: „Investim prea puţin în învăţământ şi aşteptăm rezultate. Nu reuşim să ajutăm copiii buni să se dezvolte” 445Oamenii de stiinta sustin ca acele cuplurile care se cearta pentru relatia lor se iubesc foarte mult 608Înregistrare de colecție cu Ștefan Bănică la 5 ani. Cu cine vorbea acesta la telefon? 2939 întrebări despre lumea noastră, la care oamenii de știință încă nu au găsit răspunsuri 104523 de fotografii maiestuoase cu capodopere genetice pe care nu le vedem în fiecare zi 1293Dacă trebuie să ceri iubire, atunci nu este iubire... 143Băiatul descoperă copilul nou-născut sub pomul de Crăciun – înmărmureşte când citeşte ce scrie pe body-ul bebeluşului 1180Cele mai tari poze care au fost facute vreodata! Trebuie sa le vezi 239
SuperClipuri.com 2022