SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

7 promisiuni, pe care ar trebui să ți le faci ție și să le duci la împlinire
„Ține-ți toate promisiunile pe care ți le faci și fp-ți doar promisiunile pe care le poți păstra” – Anthony Hitt

Este foarte important ca oamenii să prețuiască promisiunile pe care le fac celorlalți și să facă tot ce le stă în putere pentru a le păstra.

Dar de ce atât de des mulți nu își țin promisiunile?

Reuniunile de Anul Nou, când promitem să mâncăm sănătos, să pierdem în greutate, să învățăm o limbă nouă, toate se destramă sau se transformă în glume.

Promisiunile pe care ți le faci ar trebui să fie la fel de importante ca și cele pe care le faci față de ceilalți.

Când îți apreciezi propriile nevoi și bunăstarea, păstrându-ți promisiunile pe care ți le faci, fiecare zonă din viața ta va începe să vadă noi oportunități și progrese.

Începe cu aceste 7 promisiuni simple, dar profunde!

Dacă ești stresat sau obosit mai mult decât de obicei, acesta este modul în care organismul îți spune că ai nevoie de odihnă.

Poți ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare, a anxietății și a altor afecțiuni, doar prin mirosirea unor trandafiri.

Când te simți stresat, meditează 20 de minute sau vorbește cu un prieten. Te vei bucura de avantajele acestor activități.

Zâmbetul plasează o persoană într-o stare mai bună și te face să te simți încrezător. Este un stimulator de energie și un reductor de stres în același timp. Studiile arată că chiar și un simplu zâmbet produce sentimente și dispoziții mai bune.

Promite-ți să trăiești o viață de expansiune pozitivă. Este posibil să ai un talent ascuns în viață, dar nu vei afla niciodată dacă nu ești dispus să cauți în afara cutiei, să ieși din zona de confort și să fii dispus să faci ceva ce nu ai făcut niciodată.

Amintirea trecutului nu înseamnă că trebuie să îl porți cu tine. Însă lecțiile din aceste experiențe ar trebui păstrate pentru totdeauna. Fiecare lecție amintită acționează ca un instrument care te ajută să îți formezi viitorul pe care ți-l dorești cu adevărat.

Mulți oameni cedează adesea în fața dorințelor celorlalți și uită să își trăiască propria viață. Este important să ne amintim că fericirea nu poate fi obținută prin satisfacerea viziunii fiecăruia din viața noastră. Viața trebuie să contribuie la lume, în propriul mod creativ si iubitor.

Oamenii vor veni și vor pleca din viața ta. Când te-ai gândit că ți-ai întâlnit cel mai bun prieten, partener de afaceri sau iubit, poate că te-a dezamăgit. Dacă pierzi o relație în viață, las-o să te facă să înțelegi că relațiile sunt adesea sezoniere și că toate lucrurile care încep, au și un sfârșit.

Îmbrățișează faptul că schimbarea este necesară. Promisiunile de mai sus vor duce la un efect pozitiv în viața ta. Este posibil să trebuiască să întrerupi relațiile și să accepți noi provocări.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

34 de imagini istorice uimitoare care ne arata o noua parte nestiuta a trecutului 1475Preotul care a anulat toate taxele bisericești. „Acolo unde este taxă, nu mai este har. Pentru mine, să săvârşesc slujbe este o datorie în fața Domnului” 3810

Românul care a cucerit aurul mondial la matematică. „Este vorba despre idei şi raţionament, mai puţin despre formule“ .Merită să îl facem cunoscut ! 33717 fotografii cu animale care te-ar putea lăsa confuz 64010 cazuri în care oamenii au salvat animale greu încercate şi au fost răsplătiţi într-un mod incredibil 41521 de oameni care merită un premiu pentru creativitate lor 136Cum erau tratați pacienții cu boli psihice în urmă cu 100 de ani! Tratamentele barbare la care erau supuși! Cine scăpa VIU, nu mai era niciodată OM! 148Peștii beau apă? Li se face peștilor vreodată sete? 16818 oameni alaturi de care nu ai vrea sa iti lasi copilul mai mult de cateva secunde 114014 trucuri vestimentare strălucitoare pe care orice femeie trebuie sa le stie 371
SuperClipuri.com 2022