SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

9 maniere prin care poți combate persoanele nepoliticoase
„Când cineva este nepoliticos, păstrează un zâmbet pe față. Când rămâi pe drumul cel drept și îți păstrezi bucuria, îți iei puterea. „- Joel Osteen

Oamenii pot avea tendința de a avea o relație de dragoste / ură cu rudele, șefii, prietenii și chiar soții.

Ei pot fi cei mai dulci oameni, cu intenții iubitoare, o secundă, iar alții, până când ceilalți spun ceva atât de ofensiv, care îi face să își dorească să le spună vrute și nevrute.

Întrebări de genul „Când ai luat atât de mult în greutate?“ Sau „Când vei avea și tu un partener?“ ori „ De ce nu și-ai găsit un loc de muncă, încă?“ pot lovit sub centură pe oricine.

Oamenii nu se gândesc la ceea ce spun, înainte de a spune, ceea ce poate duce la dezastru, dacă persoana cu care vorbesc devine ofensată.

Ai dreptul să te aperi, dar poți să o faci sub o formă pozitivă și politicoasă.

O simplă „mulțumire” vorbește volume întregi, atunci când te confrunți cu răutatea. Nu numai că arată celeilalte persoane că nu i-ai lăsat cuvintele să te afecteze, ci reflectă maturitatea din partea ta.

Nu numai că ai ales să nu ignori persoana sau să te superi, dar ai întâlnit ambele tactici undeva în mijloc.

Nu numai că este o abordare inteligentă, ci va arăta persoanei pe care dorești să o pui la punct, într-o manieră adultă, că nu te cobori la nivelul său. Orice comentariu nepoliticos reflectă percepția tremurată a celorlalte persoane, despre ele însele.

Dacă ești prea supărat să răspunzi cuiva, într-un mod civil, pur și simplu încheie conversația. Nu dorești să provoci daune permanente unei relații.

Această întrebare va pune, probabil, cealaltă persoană într-o ipostază de nelămurire. De asemenea, îi va da șansa de a-șicere scuze.

Poate părea sarcastic, dar este o formă prin care îl poți pune pe răutăcios la punct.

În timp ce majoritatea oamenilor au dificultăți în a spune aceste două cuvinte, îți va aduce beneficii, pentru a o face pe cealaltă persoană să creadă că are dreptate, prin ceea ce spune. Ce mai poate adăuga?

Acest lucru scoate atenția de pe tine și o duce înapoi la cel care și-a dorit-o. Nu numai că, pe bună dreptate, îi vei îndrepta atenția asupra cuvintelor proprii, ci o vei forța să reconsidere ceea ce va mai spune, în viitor.

Acest lucru se poate aplica numai în anumite situații cu prietenii, familia și soțul / soția. Dacă îl spui șefului asta, poți părea ciudat. Când te exprimi astfel, își va pierde rapid puterea.

Această reacție, îl va prinde cu siguranță pe infractor și va face o persoană nepoliticoasă să se simtă stânjenită.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

„Unde joacă moldovenii, acolo pământul geme!" N-ai mai vazut asa ceva! 49318 Soți cu care orice fata ar fi norocoasa să se căsătorească 333

Fiecare deget este conectat cu două organe. Uite cum te vindeci RAPID 1984Suprahidratarea sau consumul excesiv de apă poate fi foarte periculos 622Trei fraţi Saint Bernard inseparabili au fost abandonaţi la adăpost – personalul a hotărât să le găsească tuturor un cămin permanent 1498Crezi ca esti batran la 50 de ani? Viata incepe abia la 50 de ani 1161VIDEO. A început să curgă vin la robinet, într-un orășel din Italia. Cum a fost posibil 216Cine este, de fapt, Vulpița de la Acces Direct. Cum arăta prima dată când a apărut la Antena 1 42Cel mai gustos desert. Pur și simplu ai turnat și e gata 303Se prelungește starea de urgență în România! Klaus Iohannis este așteptat să emită decretul! 97
SuperClipuri.com 2022