SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

9 maniere prin care poți combate persoanele nepoliticoase
„Când cineva este nepoliticos, păstrează un zâmbet pe față. Când rămâi pe drumul cel drept și îți păstrezi bucuria, îți iei puterea. „- Joel Osteen

Oamenii pot avea tendința de a avea o relație de dragoste / ură cu rudele, șefii, prietenii și chiar soții.

Ei pot fi cei mai dulci oameni, cu intenții iubitoare, o secundă, iar alții, până când ceilalți spun ceva atât de ofensiv, care îi face să își dorească să le spună vrute și nevrute.

Întrebări de genul „Când ai luat atât de mult în greutate?“ Sau „Când vei avea și tu un partener?“ ori „ De ce nu și-ai găsit un loc de muncă, încă?“ pot lovit sub centură pe oricine.

Oamenii nu se gândesc la ceea ce spun, înainte de a spune, ceea ce poate duce la dezastru, dacă persoana cu care vorbesc devine ofensată.

Ai dreptul să te aperi, dar poți să o faci sub o formă pozitivă și politicoasă.

O simplă „mulțumire” vorbește volume întregi, atunci când te confrunți cu răutatea. Nu numai că arată celeilalte persoane că nu i-ai lăsat cuvintele să te afecteze, ci reflectă maturitatea din partea ta.

Nu numai că ai ales să nu ignori persoana sau să te superi, dar ai întâlnit ambele tactici undeva în mijloc.

Nu numai că este o abordare inteligentă, ci va arăta persoanei pe care dorești să o pui la punct, într-o manieră adultă, că nu te cobori la nivelul său. Orice comentariu nepoliticos reflectă percepția tremurată a celorlalte persoane, despre ele însele.

Dacă ești prea supărat să răspunzi cuiva, într-un mod civil, pur și simplu încheie conversația. Nu dorești să provoci daune permanente unei relații.

Această întrebare va pune, probabil, cealaltă persoană într-o ipostază de nelămurire. De asemenea, îi va da șansa de a-șicere scuze.

Poate părea sarcastic, dar este o formă prin care îl poți pune pe răutăcios la punct.

În timp ce majoritatea oamenilor au dificultăți în a spune aceste două cuvinte, îți va aduce beneficii, pentru a o face pe cealaltă persoană să creadă că are dreptate, prin ceea ce spune. Ce mai poate adăuga?

Acest lucru scoate atenția de pe tine și o duce înapoi la cel care și-a dorit-o. Nu numai că, pe bună dreptate, îi vei îndrepta atenția asupra cuvintelor proprii, ci o vei forța să reconsidere ceea ce va mai spune, în viitor.

Acest lucru se poate aplica numai în anumite situații cu prietenii, familia și soțul / soția. Dacă îl spui șefului asta, poți părea ciudat. Când te exprimi astfel, își va pierde rapid puterea.

Această reacție, îl va prinde cu siguranță pe infractor și va face o persoană nepoliticoasă să se simtă stânjenită.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

7 trucuri de la un fost agent FBI pentru a deveni cu 200% mai atractiv 106920 de situații nepotrivite pe care nu ați vrea să le intalniti niciodata 1790

15 fotografii care ne arată cum isi petrec bărbații timpul la cumparaturi alaturi de sotii 82710 semne importante care ne indica că organismul este foarte stresat 3951Bunicii care ajută la creşterea nepoţilor trăiesc mai mult – conform unui nou studiu 1679 Alimente și medicamente pe care nu ar trebui să luați niciodata împreună 866EMOTIONANT ! Andra - Cate griji are o MAMA... Cea mai frumoasa MELODIE - VIDEO 19590O asistentă explică cum îți afectează fumatul, plămânii! 53515 celebrități care și-au schimbat brusc aspectul și sunt greu de recunoscut acum 119Dacia Logan LUX, masina CARE AR PUTEA RESCRIE ISTORIA DACIA! Vezi cat de bine arata... VIDEO 32969
SuperClipuri.com 2021