SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Tom Hanks, căsătorit timp de 31 de ani, dezvăluie 6 reguli ale unei căsnicii fericite
Am adunat, din interviurile oferite de-a lungul timpului de actorul american Tom Hanks, acum în vârstă de 62 de ani, care este căsătorit de 31 de ani, regulile sale în ceea ce priveşte un mariaj fericit.

Putem observa cu ușurință faptul că multe dintre cuplurile de la Hollywood continuă să se despartă şi să divorţeze, însă actorul american Tom Hanks şi actriţa Rita Wilson au o căsnicie fericită de 31 de ani.

Ei au trecut prin multe împreună şi, aşa cum chiar ei o spun, dragostea lor a devenit mai puternică.

Iată care sunt regulile lor, pentru un mariaj fericit:

Tom Hanks şi Rita Wilson s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru „Volunteers“ din 1985, producţie în care au portretizat un cuplu de îndrăgostiţi.

Actorii au avut o relaţie romantică, însă Hanks încă avea o altă soţie şi doi copii, în timp ce Wilson avea un logodnic. La doar trei ani după ce au avut o relaţie secretă, Hanks a divorţat de soţia sa şi a cerut-o în căsătorie pe Wilson.

Astăzi, Hanks spune că primul mariaj a eşuat din cauză că era tânăr, impulsiv şi lucra tot timpul. Actorul american crede că o căsnicie adevărată ar trebui să fie mai degrabă o decizie conştientă decât una impulsivă. „Nu te căsători până la 30 de ani“, spune actorul.

Hanks a fost catolic, iar Rita Wilson ortodox grec. Pentru că Hanks a conştientizat cât de importantă era religia pentru soţia lui, s-a convertit la religia ei.

„Am sacrificat ceva pentru soţia mea. Rita are rădăcini greceşti şi credinţă ortodoxă. Eu eram catolic, aşa că, înainte de a mă căsători, m-am convertit din respect faţă de familia ei“, a mărturisit actorul.

În timpul anilor petrecuţi împreună, cuplul a trecut şi prin moment grele, dar întotdeauna s-au susţinut reciproc. În 1994, când Hanks a primit primul său Oscar pentru rolul din „Philadelphia“, când era pe scenă, i-a mulţumit soţiei sale:

„Sunt aici doar pentru că femeia cu care îmi trăiesc viaţa mi-a arătat în fiecare zi ce este dragostea“. În 2015, Wilson a fost diagnosticată cu cancer la sân. Wilson a explicat că a fost speriată de cum ar putea reacţiona soţul ei şi de modul în care această veste le-ar putea influenţa relaţia. Tom, însă, a sprijinit-o necondiţionat, iar relaţia lor a devenit şi mai puternică.

Hanks şi Wilson călătoresc foarte mult. Au vizitat aproape toată lumea. În plus, Rita îl însoţeşte pe Tom în alte oraşe când acesta are filmări. Şi chiar şi după mulţi ani de căsătorie, ei încă îşi fac mici surprize.

„O văd pe soţia mea ca pe iubita mea, ca pe prietena mea sau ca pe mama mea. Nu-mi pot imagina viaţa fără ea. Îi las deseori mesaje pe bileţele în apropierea telefonului sau undeva în bucătărie. Îi urez o zi bună şi chestii de genul ăsta. Fac fotografii cu tot ce mă înconjoară când ea nu este cu mine: cu ce mănânc, cu cine mă întâlnesc, ce fac şi îi trimit acele imagini. Cred că îi place“, a declarat Hanks.

Hanks şi Wilson preţuiesc lucrurile pe care le-au trăit împreună. Acest lucru face ca dragostea lor să devină mai puternică. Actorul american îşi exprimă de multe ori aprecierea pe care o are faţă de soţia lui:

„Această femeie m-a iubit când eram slab şi m-a iubit când m-am îngrăşat. M-a iubit chel şi m-a iubit şi când aveam păr. Această femeie mă iubeşte, ştiu asta. De aceea sunt un om norocos“.

Jurnaliştii încearcă adesea să afle secretul longevităţii căsniciei lui Hanks. El doar le zâmbeşte şi spune:

„Secretul meu pentru o căsnicie fericită este doar căsatoria cu femeia potrivită. Am avut noroc cu minunata Rita Wilson. Sunt cel mai norocos bărbat din lume“.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cât de puternică poate fi natura! 20 imagini impresionante 1041Primele 4 meserii care vor dispărea în 25 de ani. Oamenii vor avea colegi roboți 2486

20 de lucruri nebunești din Coreea de Sud care ne arata ca este de diferit stilul de viata in aceasta tara 547Un copil erou (11 ani), strânge bani să-și crească sora (1 an) în Satu Mare! 1340Fenomenul # 10YearsChallenge despre care ar trebui sa vorbim 141VIDEO: Români întorși din Germania, băgați cu forța de jandarmi în curte: ‘Oameni buni, filmați!’ 1186Există diferite tipuri de stres, iar unele dintre ele sunt bune pentru tine 9Legea amânării plății facturilor a trecut de Parlament: facturile la apă, energie, gaze se suspendă 3 luni 2454Falsul chirurg Matteo Politi ar fi fost ajutat să opereze în România de un fals avocat 21225 de fotografii care merg direct spre inima ta 910
SuperClipuri.com 2022