SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

11 fotografii uimitoare, ale triburilor izolate, din întreaga lume
Jimmy Nelson este un fotograf, care și-a publicat recent cel de-al doilea proiect major, sub titlul „Omagiul umanității”. Nelson a vizitat 34 de culturi indigene, pe cinci continente diferite.

În timp ce prima sa carte, „înainte de a trece dincolo”, a reprezsentat o colecție de imagini cu peste 30 de triburi dispărute din întreaga lume, de această dată fotograful a decis să extindă și să adauge jurnale de călătorie, fapte locale, hărți și interviuri personale, concentrarea sa asupra obiectelor pe care le captează pentru călătorie.

În lucrarea sa, fotograful explorează ideea de a se reconecta la rădăcinile și umanitatea noastră și crede că oamenii indigeni joacă un rol esențial în percepția noastră, despre noi înșine, ca oameni. De aceea invită toată lumea să se alăture discuției globale privind identitatea culturală.

Nelson intenționează, de asemenea, să lanseze un film cu 1500 de fotografii „toate îmbinate într-o călătorie uimitoare, pe leagănul culturii umane”.

Hakamou’i, Ua Pou, Insulele Marguesas, Polinezia franceză

Cormoranii Yang Shuo, China

Tribul Samburu, Kenya

Mask Dancers, Paro, Bhutan

Perak Women, Mănăstirea Thikse, Ladakh, India

Râul Vaioa, Atuona, Hiva Oa, Insulele Marquesas, Polinezia franceză

Khoyor Tolgoi Hill, Altan Tsogts, Bayan Ulgii Provence, Mongolia

Huli Wigmen, Ambua Falls, Valea Tari, Papua Noua Guinee

Tarangire, Rift Escarpment, Tanzania

Ni Vanuatu, Insula Rah Lava

Ganges, Haridwar, India

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Medicul Ştefan Florian din Cluj a devenit unul din cei mai buni neurochirurgi ai lumii! 124020 de oameni care cu siguranta stiu sa se distreze atunci cand vine prima zapada 161

Cu o lună înainte de un infarct miocardic, corpul te avertizează - iată cele opt semne 17382Utilizatorii de internet au decis să împărtășească cu noi lucruri unice pe care le-au găsit întamplător 75O casa ieftina si izolata termic a fost inventata de un roman!! Aceasta este gata in doar 6 zile! 48217 tatuaje pe care va trebui să le privești de două ori pentru a le înțelege 13220 de celebrități care s-au dovedit ca au legaturi neasteptate 1574Mesajul unei asistente de pe ambulanta iti va lasa de gandit. Ioana a zis pe fata ce avea de spus 6071Cum s-a trait in Romania in anii ’70- ’80? Cine spune ca se murea de foame si nu aveam nimic va minte!!! 14017Ilie Şerbănescu: Scrisoare dureroasă deschisă către toţi românii. Citeşte şi dă mai departe! 158310
SuperClipuri.com 2022