SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Vindecarea rănilor din trecut
Știai că de fiecare dată când vorbești despre o rană, o reactivezi în corpul tău emoțional, spiritual și fizic?

În timp ce vorbești sau chiar te gândești la o problemă din trecut, o trăiești ca atunci când ți s-a întâmplat?

Deoarece mintea ta subconștientă nu cunoaște diferența dintre experiența actuală și memoria trecută. Toate intențiile și scopurile, rănile sau experiențe negative, se întâmplă acum.

Când reactivezi amintirile dureroase, vechi, gândurile, cuvintele și emoțiile, creează o energie karmică negativă, pe care o proiectezi în mod necunoscut, în viitorul tău.

Această energie karmică se manifestă în experiențe mai dureroase, similare cu problema inițială.

Cu alte cuvinte, atunci când problemele apar fără rezolvare, se dezvoltă o bucla sau un model karmic.

De fiecare dată când acest model karmic se manifestă în situații reale, re-experimentezi rana inițială și rănile actuale, simultan.

Din nefericire, atunci când o problemă este reactivată, în loc să o folosim ca o oportunitate de vindecare, mulți dintre noi reacționează prin împingerea rănilor, cu ajutorul substanțelor nesănătoase, cum ar fi alimente, băuturi, internet, Facebook, TV și o lungă listă de alte distrageri.

Problemele netratate sunt stocate în organism, până când le eliberăm.

Organismul se obligă să depoziteze răni emoționale, dar nu ia amploare, mai ales dacă problemele sunt acumulate pentru perioade lungi de timp.

Stocarea rănilor în organism, în cele din urmă, slăbește corpul și invită boala, precum și depresia, oboseala, stresul și creștere în greutate.

Vestea bună este că organismul este gata să lanseze vindecare, în momentul prezent.

Atunci când o problemă este reactivată, nu o împingeți – ia-ți timp să o vindeci.

Asta înseamnă crearea unui spațiu intenționat, pentru a-ți simți emoțiile și pentru a-ți permite ca problema să fie procesată, până la vindecare.

Odată ce îți permiți să simți pe deplin aceste emoții, pentru prima dată, fără rezistență, vei cunoaște, în mod natural, ce cale către vindecare este potrivită pentru tine.

Rănile sunt menite să fie vindecate.

Nu avem de gând să ne petrecem viața purtând probleme și suferințe din trecut.

Problemele cântăresc greu, ne adorm și ne împiedică să creăm, conștient, prezentul.

Numai problemele noastre personale ne împiedică să experimentăm cel mai mare potențial.

Din cauza schimbărilor care au loc în conștiința colectivă și a energiei mai mari, disponibile acum pe această planetă, nu a fost niciodată mai ușor să ne eliberăm de problemele mai vechi.

De fapt, problemele vin acum la suprafață pentru a fi rezolvate.

Acesta este motivul pentru care mulți dintre noi se confruntă cu provocări familiare. Rănile doresc să fie vindecate și problemele vor să fie eliberate, dar tu ai ultimul cuvânt de spus.

Niciunul dintre aceste lucruri nu se pot întâmpla, până când nu suntem pregătiți și dispuși.

Trebuie să fii liber de sarcini emoționale. Trebuie să trăiești o viață nelimitată, cu o abundență de iubire și creativitate.

Trebuie să stai pe vârful muntelui, cu brațele deschise larg, dispus să primești cele mai mari visuri ale tale.

Universul ascultă.

Alexandra Pîrvan

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Psiholog: „Nu mai dați vina pe profesori, educați copiii până ajung la școală" 149Asemănarea dintre Kitty Spencer și mătușa ei, Prințesa Diana, este pur și simplu izbitoare 50

15 pui din regatul animalelor care sunt mai mult decât drăguți 41UNGURUL PISTI SI ARDELEANU'!!!! Umor tipic celor de la Vacanta Mare!! Cine isi mai aduce aminte de aceste glume? 179Un loc de poveste din Romania!! Țara morilor de apă de la Rudăria!!! 49Un elev era umilit de colegii săi de luni de zile. Drept urmare, profesoara decide să facă ceva complet neaşteptat 99113 Dovezi că un zâmbet frumos schimbă totul 1064În sfârşit, după 42 de ani, la Iaşi vor circula primele tramvaie noi. Care este preţul unui astfel de vehicul 168Bărbații cu chelie sunt mai inteligenți, mai de succes și mai masculini, spune un studiu 91Incredibil dar adevarat ! O batrana din Romania traieste intr-o casa de lut, veche de 200 de ani si nu se plange de viata - VIDEO 10498
SuperClipuri.com 2021