SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

De ce magazinele pulverizează apă pe fructe și legume
Secțiunea de produse proaspete, a unui magazin alimentar, promite, în mare parte, neprelucrarea lor, susținând că sunt pline de beneficii nutriționale, precum fibrele, vitaminele și antioxidanții.

O parte din mesajul „mâncare pură” se răspândește prin reclamele mici, montate deasupra raioanelor cu legume, peste care este pulverizează apă, din când în când.

Există, bineînțeles, beneficii, pentru vânzător.

Din punct de vedere psihologic, cumpărătorii preferă să vadă produse care strălucesc, presupunând că vor rămâne proaspete.

Adevărul murdar?

Magazinele de alimente o fac din alt motiv.

S-ar putea să vă gândiți că legumele care au fost rupte și care nu mai pot trage umiditate din sol au nevoie de un pic de apă.

De fapt, contrariul este uneori adevărat: Excesul de apă poate duce la creșterea microorganismelor și la deteriorarea țesuturilor plantelor, mai repede decât în cazul în care ar fi fost menținute uscate.

Magazinele mai au un motiv pentru care fac asta.

Când fructele și legumele proaspete sunt udate cu apă, ele absorb umiditatea.

Din moment ce produsele sunt adesea vândute la gramaj, înseamnă că vor costa mai mult.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O melodie foarte frumoasa care merita sa fie ascultata de fiecare "Nicu Paleru si Marian Cozma - Muncesti omule o viata" - VIDEO 55341Luna nouă în Gemeni și Luna plină din Săgetător: Universul ne oferă noi oportunități 175

Acesta e cel mai sigur oraș din România! Are centură cu patru benzi și populația e în continuă creștere 1021UNGURUL PISTI SI ARDELEANU'!!!! Umor tipic celor de la Vacanta Mare!! Cine isi mai aduce aminte de aceste glume? 178Hackerii sunt gata să publice "adevărul despre atacurile din 11 septembrie" 58Paducea Mociar, un loc de basm din Romania. Este cea mai frumoasa si mai veche padure de la noi din tara 14013 cupluri celebre cunosc secretele unei căsnicii fericite. Aflati-le si voi! 458Lumea privită PRIN SMARTPHONE. Cum UITĂM să mai trăim în viaţa reală 69Un Caine in calduri ! Vezi ce face stapana cu Catelul ei .. Tu cum ai reactiona daca ai vedea asa ceva ? 476838 metode simple care te ajută să- ți refaci dinții și să- i protejezi de carii 3399
SuperClipuri.com 2021