SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Energia magnifică a copacilor sau cum ne vindecă pomii
Copacii sunt cele mai avansate spirite, din punct de vedere energetic. Sunt ființe vii de pe Pământ, care, în mod constant mențin o stare meditativă, iar energia subtilă este ceea folosesc drept limbaj.

Copacii te pot ajuta să îți deschizi canalul de energie și poți face același lucru pentru ei, este vorba de reciprocitate, înțelegi?

O relație cu copacul este una reciproc avantajoasă, care trebuie să fie hrănită.

Abilități de vindecare ale unui copac

Maeștrii tao observă că pomii nu numai că au puterea de a transforma dioxidul de carbon în oxigen, dar au capacitatea de a absorbi orice energie negativă și de a o transforma în ceva util.

Copacii sunt înrădăcinați ferm în pământ. Copacii sunt cele mai înțelepte ființe, care absorb energiile vitale de pe pământ și forțele universale din dimensiunile superioare.

Fiind o ființă vie, spirituală, el coexistă cu natura și cu ființele umane.

Copacii sunt destul de inteligenți și au și un sentiment tactil, având emoții conștiente.

Copacii au capacitatea de a te liniști, când te afli sub stres.

De-a lungul istoriei, copacii au fost folosiți pentru diferite scopuri de vindecare, iar pentru asta cea mai bună alegere a fost mereu pinul.

El radiază Chi, hrănește sistemul sangvin, întărește sistemul nervos și asigură longevitatea.

Acești copaci umplu sufletul și spiritul nostru. Pinii sunt copacii nemuritori.

Deși reprezintă cea mai bună alegere, mulți alți copaci sau plante pot fi folositoare.

Copacii mai mari conțin cea mai mare energie.

Printre cei mai puternici sunt copacii care cresc aproape de apă.

Iată care sunt proprietățile celorlalți copaci:

Fagul ne ajuta sa ne vedem intr-o lumina mai buna si sa ne castigam increderea in noi.

• Bradul ajuta eficient sa ne regasim respiratia profunda si diminueaza ravagiile provocate de emotiile nestapanite.

• Frasinul inregistreaza un maxim al activitatii intre orele 10.00 si 12.00. Acest copac purifica foarte bine campul energetic uman si redreseaza si psihicul. In apropierea unui frasin este recomandabil sa meditam.

• Teiul este activ intre orele 1.00 si 5.00. Senzatia pe care o da energia teiului este de caldura si pace.

• Salcia este activa intre 17.00 si 20.00. Energia salciei este moale, calmanta, relaxanta, capabila sa refaca organismul ce revine in contact cu energia ei. In preajma salciei trec senzatiile de furie si oboseala. Salcia este capabila sa ne scape de durerile de cap si sa readuca armonia in intregul organism.

• Plopul este activ intre 14.00 si 17.00. Daca imbratisam plopul pentru cateva minute, scapam de oboseala. Dar nu este bine sa exageram, caci se produce un retur al energiei, ceea ce da senzatia de ameteala.

Pieptanul de lemn. In timpuri stravechi, pieptenii erau facuti exclusiv din lemn, tocmai pentru ca se credea ca energia copacului din care provine lemnul trece, prin par, la persoana care il foloseste.

Pieptanatul zilnic dimineata si umezirea parului cu apa era un ritual de purificare si innoire a caracterului in vechime, iar efectele pieptanului de lemn au fost intens studiate de medicul rus Dmitri Dorogov.

Daca omul este lipsit de sustinere, de echilibru, trebuie sa aleaga un copac care are un exces de energie – plop, pin, nuc.

Stabilirea comunicării cu un copac

Pentru a comunica cu un copac, trebuie să ai inima deschisă, să înțelegi că este la fel de uman ca tine.

Când vorbești cu un copac, vei observa că îți răspunde. Pe măsură ce alegi să începi să lucrezi cu el, trebuie să îl vezi ca pe un prieten, un membru al familiei tale.

El are puterea de a-ți debloca intuiția și de a te ajuta în călătoria ta spirituală.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

11 servicii pe care stramosii nostri erau obligati sa le faca si care astazi nu mai exista 160724 de oameni care au dus lucrurile simple mult prea departe 64

14 fotografii făcute în mod ilegal la diferite obiective turistice 180Olandezii încep să construiască drumuri „veșnice" din plastic! 1435Vrei o persoană interesantă lângă tine? Alege una cu ochii verzi 197Nivelul de cultură al unui bărbat se măsoară în atitudinea lui față de o femeie 233Te-ai gândit că poate Dumnezeu te ține singură pentru un motiv... 146Știți ce înseamnă acest simbol de pe ambalajele produselor ? Este foarte important sa fie prezent 17711 Fapte care ne pot schimba cunoștințele despre lumea in care traim 1346Măştile din hârtie au ajuns la un preţ de 70 de euro în Milano. Procurorii au declanşat o anchetă de proporţii 416
SuperClipuri.com 2022