SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Dacă nu puteți vorbi cu partenerul despre aceste 9 lucruri, relația voastră este sortită pierzaniei
Când este vorba de a fi într-o relație frumoasă, comunicarea este extrem de importantă.

Dacă nu poți comunica cu ceilalți, lucrurile nu vor funcționa niciodată.

La fel se întâmplă și în cazul unei relații de iubire.

Ar trebui să poți vorbi cu partenerul tău despre orice, fără a te speria de ceea ce ar putea să spună sau să gândească.

Să fiți capabili să vă așezați să vorbiți unul cu altul este unul dintre lucrurile pe care oamenii nu le iau în serios.

Deși o discuție serioasă nu este prea simplă, faptul că puteți depăși problemele, în general, este un lucru măreț.

Mai jos am relatat câteva aspecte care, indiferent de situația sau circumstanțele relației voastre, ar trebui discutate.

Tu și partenerul tău ar trebui să puteți discuta serios despre planurile comune de viitor. Astfel, veți putea să treceți peste fiecare mic detaliu și să lucrați cu adevărat unul cu altul.

Dacă el te face să te simți vinovată că plângi și ești prea emoțională, atunci este timpul să vă despărțiți. Dacă nu poți să fii tu însăți cu el, atunci relația voastră nu o să supraviețuiască.

Nu trebuie să-i povestești partenerului despre cât de bine săruta fostul tău, însă el trebuie măcar să cunoască numele bărbaților cu care ai fost într-o relație. Până la urmă, ei au avut o influență asupra ta. Numai din acest motiv ei merită să fie menționați.

Nu trebuie să fii timidă în fața lui. Dacă vrei o apropiere fizică, spune-i despre acest lucru. Nu trebuie să fie el, întotdeauna inițiatorul.

Nu te aștepta că o să aveți mereu aceleași planuri pe viitor. Poate tu visezi la o familie și copii, pe când el nu este dispus să se implice într-o relație de durată. Nu vei ști cu siguranță până nu veți vorbi despre asta.

Pentru unii, acest subiect nu este mai puțin important, dar pentru alții este foarte important. Dacă el este religios și tu nu, sau invers, atunci trebuie să vorbiți despre cum vă veți educa copiii.

Îți displace mama lui? Poate nu trebuie să dezvolți subiectul, dar trebuie să îl înștiințezi că nu te simți confortabil în prezența ei.

Despre ce îți place în intimitate

Dacă nu poți vorbi despre intimitatea fizică dintre voi, atunci ea nici nu trebuie să existe.

Îl iubești? Vrei să locuiți împreună? Ce lucruri te irită la el? El nu trebuie să aibă incertitudini la aceste subiecte. Trebuie să fii în stare să îi vorbești fără a ezita.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 motive pentru care femeile traiesc mai mult decat barbatii 1157Vom trece cu bine și de acest pericol. Cum ne comportam vizavi de CORONAVIRUS COVID-19, ce trebuie știut și făcut 1175

10 citate filozofice, despre viață, care dezvăluie adevărurile pe care le neglijăm adesea 151Top 10 cele mai aglomerate orase din lume. Cum arata plaja unde nu ai loc sa arunci un ac 1345O artistă din Rusia a câștigat inimile a mii de oameni cu benzi desenate care arată viața în culorile sale adevărate 3316 lucruri uimitoare din Japonia care ar trebui să fie peste tot pe Pământ 256220 de oameni care cu siguranta stiu sa se distreze atunci cand vine prima zapada 162S-au salvat de Moarte ca prin minune...VIDEO 1272Imagini surprinse imediat după producerea accidentului! Pulbere de beată, infirmiera de la "Spiridon" se prăbușește pe bordură, lângă mașina făcută praf! "Nu trebuia să sunați la Poliție, că rezolvam" 5714 fotografii care ne arata cele mai ciudate lucruri pe care oamenii le-au intalnit in avion 94
SuperClipuri.com 2022