SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Dacă nu puteți vorbi cu partenerul despre aceste 9 lucruri, relația voastră este sortită pierzaniei
Când este vorba de a fi într-o relație frumoasă, comunicarea este extrem de importantă.

Dacă nu poți comunica cu ceilalți, lucrurile nu vor funcționa niciodată.

La fel se întâmplă și în cazul unei relații de iubire.

Ar trebui să poți vorbi cu partenerul tău despre orice, fără a te speria de ceea ce ar putea să spună sau să gândească.

Să fiți capabili să vă așezați să vorbiți unul cu altul este unul dintre lucrurile pe care oamenii nu le iau în serios.

Deși o discuție serioasă nu este prea simplă, faptul că puteți depăși problemele, în general, este un lucru măreț.

Mai jos am relatat câteva aspecte care, indiferent de situația sau circumstanțele relației voastre, ar trebui discutate.

Tu și partenerul tău ar trebui să puteți discuta serios despre planurile comune de viitor. Astfel, veți putea să treceți peste fiecare mic detaliu și să lucrați cu adevărat unul cu altul.

Dacă el te face să te simți vinovată că plângi și ești prea emoțională, atunci este timpul să vă despărțiți. Dacă nu poți să fii tu însăți cu el, atunci relația voastră nu o să supraviețuiască.

Nu trebuie să-i povestești partenerului despre cât de bine săruta fostul tău, însă el trebuie măcar să cunoască numele bărbaților cu care ai fost într-o relație. Până la urmă, ei au avut o influență asupra ta. Numai din acest motiv ei merită să fie menționați.

Nu trebuie să fii timidă în fața lui. Dacă vrei o apropiere fizică, spune-i despre acest lucru. Nu trebuie să fie el, întotdeauna inițiatorul.

Nu te aștepta că o să aveți mereu aceleași planuri pe viitor. Poate tu visezi la o familie și copii, pe când el nu este dispus să se implice într-o relație de durată. Nu vei ști cu siguranță până nu veți vorbi despre asta.

Pentru unii, acest subiect nu este mai puțin important, dar pentru alții este foarte important. Dacă el este religios și tu nu, sau invers, atunci trebuie să vorbiți despre cum vă veți educa copiii.

Îți displace mama lui? Poate nu trebuie să dezvolți subiectul, dar trebuie să îl înștiințezi că nu te simți confortabil în prezența ei.

Despre ce îți place în intimitate

Dacă nu poți vorbi despre intimitatea fizică dintre voi, atunci ea nici nu trebuie să existe.

Îl iubești? Vrei să locuiți împreună? Ce lucruri te irită la el? El nu trebuie să aibă incertitudini la aceste subiecte. Trebuie să fii în stare să îi vorbești fără a ezita.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Secretele sistemului educațional estic pot ajuta la creșterea unui copil talentat și inteligent! 459 persoane care nu ar pierde nicio șansă de a-și arăta aptitudinile 426

„Mi-a luat 60 de ani sa învăț aceste 15 lucruri!" 80Coronavirusul, ciuma și boala teoriilor conspiraționiste 58Aceste lucruri sunt atât de perfecte încât par să fie ireale 1436O profesoara a dansat provocator la Balul Absolventilor. Miscarile ei le-a aprins imaginatia elevilor. Petrecerea s-a terminat cu scandal 2573Confiscarea averilor și închisoare pe viață pentru corupți, noua lege ce va salva România 365920 de actori care s-au reîntâlnit cu colegii lor de scenă mulți ani după terminarea filmarilor 256Vaccinul interzis în 19 ţări este distribuit în România de Unifarm 29022Primul model de automobil electric cu un combustibil special – apa sărată a fost construit! Epoca petrolului se încheie. 252
SuperClipuri.com 2021