SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Nu rămâne cu oricine, rămâi cu o persoană care merită
Atât cât nu vrem să recunoaștem, acest lucru, cu toții putem să ne referim la experiența de a ne submina respectul de sine, doar pentru că așteptăm după cineva care nu ne întoarce sentimentele.

În lumea de „dating moderne”, există mulți oameni care iubesc fiorul acesta, de a urmări pe cineva.

De multe ori aud persoane care spun că urmărirea persoanei pe care o plac, este cea mai romantică și mai interesantă parte a procesului de „dating”. Dacă mă întrebi, nu e chiar așa.

Nu este nimic romantic în a urmărirea pe cineva cu disperare sau de a aștepta dorința ca acea persoană să te placă.

Când urmărești pe cineva, înseamnă că ești într-o stare perpetuă de neliniște, cu o grămadă de îndoieli și întrebări, care plutesc peste tine, în fiecare zi.

Te simți neliniștit.

Nu ești sigur dacă urmărirea merită efortul.

În mod constant, ți-ai adresat tot soiul de întrebări legate de propria persoană. Ei bine, asta nu este cu siguranță ceva romantic și distractiv.

Prin urmare, nu te mulțumi cu nimeni, care nu te merită, soluționează problema și scapă de persoana, care nu trebuie să îți fie alături.

Caută persoana care nu se simte rușinată și nu îi este frică să-și dezbrace sufletul în fața ta și să-ți arate toate părțile vulnerabile.

Nu te mulțumi cu nimic mai prejos, rămâi lângă persoana care îți permite să știi cum se simte lângă tine.

Persoana care nu te face să te îndoiești de dragostea ta și de locul tău în viața sa.

Persoana care nu te face să o urmărești.

Nu te mulțumi cu puțin.

Nu te mulțumi cu nimic mai prejos, mulțumește-te cu cel care te tratează cu bunătate, compasiune, afecțiune și demnitate.

Cel care îți face viața mai semnificativă, mai satisfăcătoare și mai interesantă, decât este deja.

Cel care te face să te simți fericit, împlinit și iubit.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cand pleci in strainatate.. Melodia e dedicata special pentru toti ROMANII plecati peste hotare - VIDEO 16355Cum ar arăta astăzi 12 persoane celebre dacă ar fi încă in viata 59

18 Persoane care trăiesc fiecare moment asa cum isi doresc 242820+ designeri care au cheia magică pentru crearea hit-urilor 1026 poziții care vă vor ajuta să adormiți imediat 279610+ persoane care sunt campioni la fotografii incredibile 101Băsescu: "Testarea, o crimă organizată. Mulţi mor sufocaţi în case şi nu-i ştie nimeni" 2277 Persoane care ar putea fi caractere în cărțile de ficțiune – dar au existat în viața reală 50817 EXERCIŢII de yoga pentru a avea sâni fermi şi frumoşi! Rezultatele sunt vizibile! 62020 de fotografii care sunt definiția unei zile proaste 734
SuperClipuri.com 2021