SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Dacă trebuie să ceri iubire, atunci nu este iubire...
Când trebuie să cerșești iubire, nu este iubirebine. Unde este demnitatea și respectul pentru tine? Gândește așa, la urma urmei, dacă iubești pe cineva, asigură-te că ai grijă de această persoană și, prin toate mijloacele, încearcă să te asiguri că nu doare niciodată.

Urmând această logică, dacă ești de acord cu „dragostea falsă”, cu durerea veșnică și cu umilința, atunci nu numai că nu iubești, ci te urăști pe tine…

Iubirea ta este primul pas daca vrei sa iubesti cu adevarat o alta persoana. În caz contrar, riscul de a deveni victimă a manipulării este foarte ridicat.

Poate ți s-a spus că dragostea și suferința sunt aproape sinonime. Așa că ar trebui să știi că aceasta este o minciună monstruoasă.

Dacă ești „norocos” să cazi în capcana unei astfel de „iubiri false” – nu dispera. Cu toții facem greșeli. Din fericire, nu este niciodată prea târziu să te instruiești, pentru a nu permite ca viitorul să îți fie lipsit de dreptul la fericire, bucurie și evoluție.

Nu îți place … Doare … Cu această durere trebuie să faci ceva și nu doar să o împingi înăuntrul tău și să plângi într-o pernă, noaptea. Ea cere o ieșire. În caz contrar, suferința va izvorî mai mult decât orice altceva, te va face să te respingi, te va mânca, cu viteza luminii.

Dă-ți timp să te superi, să accepți ceea ce s-a întâmplat, să visezi la viitor. Poate chiar să fii înspăimântat și să zbori spre interior, pentru a ieși din nou la suprafață și pentru a reasambla multitudinea de fragmente sparte.

Toate acestea le vei face pentru un motiv. Această perioadă de recuperare este vitală pentru a învăța din nou cum să iubești, să te apreciezi și să te respecți.

Pentru ca un cuplu să fie fericit, dragostea unui partener nu este suficientă. Ar trebui să fie făcut totul la unison: râzi la comedia preferată, luați decizii comune, iubiți-vă reciproc.

Nimeni nu te poate face să te simți rău, dacă nu îi permiți. Pentru a construi o relație fericită, trebuie să înveți mai întâi cea mai importantă lecție a vieții, aă te IUBEȘTI!

Și acest lucru nu trebuie făcut în cuvinte sau teoretic, ci confirmând în fiecare zi și oră ceea ce simți pentru tine…Fă ceea ce îți place. Nu lăsa pe nimeni să te umilească. Fă ceea ce-ți place. Iubește oamenii care merită asta. Traieste viata pe care o vrei.

Odată ce încerci să trăiești așa, cu greu îți poți imagina că ar fi putut fi altfel. Vei deveni autosuficient și încrezător în propria viață.

Și, dacă înveți să trăiești așa, nu trebuie să explici ce meriți și ce nu faci. Dragostea va răspunde la toate întrebările …

Alexandra Pîrvan

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

16 fotografii care par a fi obișnuite, dar nu sunt 36Clipul din cabina avionul pe care nu toti pasagerii si-ar dori sa il vada!! Priviti ce vad pilotii in timpul zborului! 503

Tudor Chirilă, îndrăgostit nebunește de Andreea Esca 127718 persoane care nu pot explica ce se întâmplă cu viata lor 1846A muncit timp de 13 ani fiind plecată în Spania, iar cu 8.000 de euro a revenit în România. Toată averea a investit-o într-o afacere pentru care nimeni nu-i dădea vreo șansă, dar acum câștigă bani din ea! Iată ce face această femeie 256810 fapte care arată cât de uimitor este corpul feminin 27212 trucuri pe care barmanii le folosesc pentru a vă face să cheltuiți mai mult 1859Declarație uimitoare a martorului principal în dosarul Teldrum: ‘Dacă Dragnea scapă fără 15 ani de puşcărie, înseamnă că suntem în Bangladesh’ 101017 logo-uri celebre care au o semnificație ascunsă pe care niciodată nimeni nu a reusit sa o remarce 39916 povești care pot fi un IMPULS pentru cei care sunt pe cale să renunțe 397
SuperClipuri.com 2021