SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Reguli, ale oamenilor bogați, care îți vor schimba viața
Unii dintre voi pot avea un monolog intern, care să sune cam așa:

„Ce?! Oamenii bogati respecta reguli?”

„Am și eu reguli, dar nu sunt bogat!”

„Privind lucrurile diferit, ar părea că bogații nu respectă nicio regulă!”

Toate aceste sentimente sunt de înțeles și chiar justificabile, în anumite circumstanțe.

Totul a început din cauza lăcomiei. Instituțiile financiare, deja murdare și bogate și așa-numiții „experți”, au crezut că ar fi o idee bună să ofere credite ipotecare, pentru oricine aplică.

Mulți cred că bogații nu au niciun avantaj deosebit, care să accelereze creșterea în eșaloanele superioare ale categoriei de venit. Cel puțin la început.
Iată ceva de luat în considerare.

• Jeff Bezos, fondator și CEO al Amazon

• Bill Gates, co-fondator și director executiv al Microsoft

• Warren Buffett, investitor și fondator al companiei Berkshire-Hathaway

• Larry Ellison, co-fondator al Oracle

• Mark Zuckerberg, co-fondator, președinte și CEO al Facebook

„Bine, dar ce zici de restul oamenilor bogați?”

Așa cum vei vedea, prin citirea acestor reguli, pe care oamenii bogați le urmează, nimic nu pare să fie întâmplător!

Dacă sunteți dispuși să aderați la următoarele reguli ale oamenilor bogați, și poți vedea schimbările financiare spre bine!

În sensul prezentului articol, cuvântul „bogat” se aplică persoanelor cu un venit brut de peste 160.000 de dolari și active de cel puțin 3.2 milioane dolari.

Obiceiurile se formează în ganglionii bazali, o masă din creier, de mărimea unei mingi de golf, care servește drept „centr emoțional”. Odată ce obiceiurile sunt programate în neuronii ganglionilor bazali, ele pot fi dificil de dezvăluit.

Deci, cum formezi obiceiuri bune? În primul rând, trebuie să recunoști comportamentele subconștiente, care îți fac dificilă viața financiară. Trebuie să fii sincer. Ia-ți un notepad și scrie fiecare cheltuială, timp de o săptămână. Unde pierzi banii?

Oamenii bogați se angajează la un plan de acțiune ne-negociabil. Cu alte cuvinte, oamenii bogați au obiceiuri bune și sănătoase zilnice și le respectă.

Desigur, obiceiurile nu se limitează doar la latura financiară. Ei pun în practică o dietă viabilă, un exercițiu fizic și un regim de somn adecvat. Fă și tu asta și ține-te de acest program.

Probabil ai auzit zicala „Un loc de muncă nu te va face bogat”. Este absolut adevărat. Asta înseamnă că nu ar trebui să ai un loc de muncă? Dacă ai talent antreprenorial, poți trece pe cont propriu. Cei mai mulți dintre noi trebuie să trăim într-un fel, astfel încât să ne și placă ceea ce facem.

Oamenii bogați sunt incredibil de culți, 88% dintre aceștia citesc cel puțin 30 de minute pe zi.

Oamenii bogați își dau seama de importanța dezvoltării și menținerii relațiilor – chiar și în cazul acelora care nu le plac neapărat. Un atribut care îi ajută pe oameni, în această privință, este abilitatea de a gestiona emoțiile. Într-un studiu, cercetătorii au afirmat că 94% dintre participanții bogați au raportat că au o bună implicare asupra emoțiilor lor.

Procrastinarea nu prea ne ajută visurile. Dacă nu ești punctual, este foarte posibil să pierzi date esențiale dintr-o afacere.

Patru strategii, pe care le utilizează oamenii bogați, pentru a evita întârzierea:
• Efectuează o listă zilnică „de rezolvat”

• Stabilesc termene limită

• Au parteneri responsabili

• Se iplică în autocunoașterea pozitivă

A fi bogat nu este cel mai important lucru de pe lume!

Dacă acumularea bogăției este o prioritate, ai face bine să te mai gândești, viața este frumoasă și fără prea multe bogății materiale!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Doctorii sunt uimiți: a fiert DOAR 2 INGREDIENTE și a pierdut toată grăsimea în exces din corp! 6167 obiceiuri pe care am greșit să le considerăm utile 371

Acestea sunt cele mai reprezentative fotografii din perioada comunista!! Priveste cum era si incearca sa faci o comparatie cu perioada actuala ! 2368 plante minunate care au adevărate superputeri 393Bucătăreasa este chemată de urgenţă la muncă, doar pentru a afla că şeful i-a jucat o farsă 2498Acestea sunt cele mai ciudate haine ! Ati purta asa ceva?? 13318 persoane care au vrut să păcălească internetul cu fotografia lor perfectă, dar ceva au greșit 153Imagini absolut revoltatoare cu asa-zisii saraci care arunca ciorba pe asfalt pe motiv ca nu e suficienta carne inauntru iar painea nu e suficient de pufoasa - VIDEO 1933Cezar Ouatu a ridicat juriul de la X factor U.K in picoare cu reprezentatia sa!! 86Ne mandrim cu ROMANCA noastra ? Catalina Ponor a lasat juriul fara cuvinte de la Campionatul European de Gimnastica ! Merita aprecierile noastre ? - VIDEO 8806
SuperClipuri.com 2022