SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Oamenii de știiță confirmă, a fi într-o relație fericită, te îngrașă!
Dacă sunteți căsătorit sau sunteți într-o relație de mult timp, probabil că ai luat ceva în greutate…

Unii spun că este de vină rutina, alții că mănâncă mai mult și o a treia categorie spune că preferă să nu mai meargă la sală, pentru că se simt confortabili cu rutina.

Indiferent de motiv, cercetatorii au dorit sa afle daca aceasta crestere în greutate se datorează relației fericite.

Cercetătorii susțin că fericirea este una dintre cauzele kilogramelor în plus. Se pare că prea multă iubire îngrașă.

Timp de 4 ani cercetătorii de la American Psychological Association au monitorizat 169 de cupluri căsătorite. În acest timp au urmărit variațiile în înălțime, greutate, gradul de fericire și nivelul de stres în cuplu.

S-au luat în calcul două teorii. Prima susținea faptul că dacă ești fericit nu te îngrași, pentru că nu ai motive să mănânci ca să-ți hrănești emoțiile negative. A doua teorie spunea că atunci când te afli într-o relație și iubești, te îngrași, pentru că nu mai pui accent pe aspectul fizic.

La final s-a confirmat a doua teorie. Mai exact, s-a dovedit că dragostea trece prin stomac, la propriu. Atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

De altfel, există și un alt studiu care confirmă teoria: „Mănânci cu 35% mai mult atunci când servești masa cu cineva care îți place.

Însă aici treaba stă altfel. S-a stabilit că femeile au tendința de a mânca mai mult atunci când sunt fericite. Atât de mult încât în primul an de relatie câștigă 3 – 4 kilograme.

Acum nu te gândi să strici armonia cu o ceartă de zile mari. Pentru că un alt studiu arată ca și certurile duc la îngrășare.

Cercetătorii au observat că în cazul cuplurilor care se ceartă mai des, femeile şi bărbaţii ard mai puţine calorii după o masă comparativ cu alte cupluri, care se ceartă mai puţin.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

12 dintre creațiile naturii care au fost trimise de pe o altă planetă 123Studenta criminală Alina Mihaela Horeanu s-a întors acasă! Uite ce bine arată după atâția ani de pușcărie! - Galerie foto - BZI.ro 25

20 de peisaje unde natura a stiut sa ne surprinda 194420 de exemple care ilustreaza frumusetea urbana 9525 de celebrități care au reacționat intr-un mod unic in momentul care au fost surprinsi de Paparazzi (Alec Baldwin este Maestrul) 262Noul val de investiții rusești în România 13120 de fotografii grozave cu animale sălbatice carismatice care ne-au făcut să zâmbim 47413 Probleme de sănătate pe care le poti observa uitandu-te la unghiile tale 1264Reacţia unei americance când gustă din magiunul românesc. "Aş vrea să avem şi noi" 2778 Capodopere ale caror imperfecțiuni ascunse au fost descoperite dupa sute de ani 987
SuperClipuri.com 2022