SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Reguli de etichetă în avion pe care toți pasagerii trebuie să le cunoască
Nu doar pe stradă și la serviciu trebuie să ne comportăm frumos, dar și atunci când călătorim cu avionul. Iată ce spun specialiștii că trebuie să facem ca să fim priviți cu respect.

Nu faceti gunoi în toalete!

Una dintre cele mai importante reguli de conduită spune că niciodată când intrați într-o toaletă în avion, nu trebuie să lăsați mizerie după voi. De asemenea, încetați să vă dați cu prea mult parfum, pentru că nu e nimeni obligat să suporte mirosul puternic. Mai ales că sunt persoane care sunt sensibile și la miros de parfum și la miros de mâncare.

Aveți grijă la comportamentul copiilor voștri și nu îi educați pe cei străini. Au părinți care să se ocupe de educația lor.

Pentru a nu provoca disconfort vecinului, utilizați pernuțele de călătorie. Nu vă ridicați niciodată până ce nu au fost strânse toate cutiile de mâncare și cedați-le cotierele celor de pe scaunele din mijloc. Nu în ultimul rând, trebuie să nu uitați că trebuie să lăsați loc în cabina pentru bagaje și altor pasageri și să fiți întotdeauna politicoși cu inspectorii de zbor.

Felicia Iederă

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 FOTOGRAFII care ilustrează perfect specificul lumii în care trăim, subliniind cât de mult ne-am schimbat 1243Un român a reușit să schimbe o bancnotă de 1.000 de lei, în Germania. A primit în schimbul ei 200 de euro 4575

8 semne alarmante care ne indica prea mult ESTROGEN in corp 25910 Puncte de presiune pentru a scăpa de stres si durere 59312 ţinute de tot râsul: Cum să porţi aşa ceva? 6047Un American a sarit de la 7.500 metri Fara Parasuta.. Vezi VIDEO 62120+ Lucruri epice pe care părinții noștri vor să le stearga din trecut 167Toti romanii trebuie sa citeasca acest GHID practic în caz de CUTREMUR! 16320 de designeri scolari care au avut un singur lucru de facut si au dat gres 244Valentina Pelinel, despre primul iubit, de 70 de ani, în SUA: 'I-a împiedicat pe cei din jur să mă trateze ca pe o femeie ieftină' 1863
SuperClipuri.com 2021