SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Citește azi, în cea de-a doua zi de Rusalii, Rugăciunea de mare ajutor pentru iertarea păcatelor credincioșilor
Se spune ca astazi, a doua zi de Rusalii Cerul este deschis si rugaciunea noastra ajunge mai usor la Bunul Dumnezeu. Rugăciunea rostită în cea de-a doua zi de Rusalii curăță sufletul de păcate și te liniștește sufletește.

Iata ce trebuie sa rostesti!(textul rugaciunii)

”Împărate Ceresc, Preabunule Mângâietorule, Duhule al adevărului, Cel ce din Tatăl mai înainte de veci purcezi şi întru Fiul pururea Te odihneşti; nepărtinitorule Izvor al darurilor celor dumnezeieşti, pe care le împărţi precum voieşti; prin care şi noi nemernicii ne-am sfinţit şi ne-am uns în ziua botezului nostru.

Caută spre rugăciunea robilor Tăi, vino la noi şi Te sălăşluieşte întru noi şi curăţeşte sufletele noastre, ca să putem a ne face locaş Preasfintei Treimi.

Aşa, o Preabunule, nu Te scârbi de necurăţia noastră, nici de păcatele noastre; ci le tămăduieşte pe ele cu ungerea Ta.

Luminează mintea noastră, ca să cunoaştem deşertăciunea lumii şi a celor ce sunt în lume; lumineaza ştiinţa noastră, ca neîncetat să vestească nouă ceea ce se cuvine, a face şi ce se cuvine a lepăda; îndepărtează şi înnoieşte inima noastră, ca să nu izvorască mai mult ziua şi noaptea gânduri rele.

Iar duhul lenevirii, al mâhnirii, al iubirii de stăpânire şi al grăirii în deşert goneşte-l de la noi. Și ne dă nouă duhul dragostei şi al răbdării, duhul blândeţii şi al dreptăţii, ca fără de lenevire să călătorim pe calea sfintelor porunci.

Și aşa, ferindu-ne de tot păcatul şi împlinind toată dreptatea, să ne învrednicim a primi sfârşit creştinesc şi a intra în Ierusalimul cel Ceresc, iar acolo a ne închina Ţie, împreună cu Tatăl şi cu Fiul, cântând în vecii vecilor: Treime Sfântă, slavă Ţie!

Amin!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

23 de fotografii retro care captează frumusețea corpului uman 164321 de tatici care cu siguranta nu stiu cum trebuie sa creasca un copil 75

Moment uluitor la „Americanii au talent". Numarul senzational de magie la care nu te saturi sa te uiti.. VIDEO 745510 lucruri pe care le poți face cu o doză de Coca Cola 7039 motive pentru care femeile se pot simți mai bine dacă încetează să poarte sutien 180Aceste animale ne dovedesc ca natura stie cum sa potriveasca pefect lucrurile 69520 de persoane care s-au schimbat atat de mult incat nu le mai recunosti 304720 de celebrități care arată mai bine la 40 de ani decât la 20 126Primul animal pe care îl vedeți aici dezvăluie ce fel de persoană sunteți 954219 cascadori care sunt 100% copii ale actorilor celebri 595
SuperClipuri.com 2021