SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Trăiește viața frumos, după regulile renumitului psiholog Mihail Litvak
Lasă limitările deoparte, uită de orice barieră psihologică și începe să trăiești frumos și fără nici un fel de frică. Ai acum la dispoziție cele mai bune și mai eficiente reguli ale renumitului psiholog Mihail Litvak.

Organizează-ți bine viața

Ai o viață organizată? Atunci, spune renumitul psiholog Litvak, nu ai de ce să nu fii fericit.

De asemenea, nu uita niciodată că persoana cu care comunici are și ea propriile idei și evident, propria individualitate. Drept urmare,nu o jigni, chiar dacă ai motive și respect-o.

Se spune că o persoană este apreciată după faptele sale. Așa că, dacă vrei ajutor, apucă-te de un lucru de care să fii mândru tu și cei din jur. Încetează odată cu sentimentele de neîmplinire.

Fă ceva pentru tine și sufletul tău și vei vedea cum viața ta se schimbă. Fii pregătit să înfrunți barierele, spune psihologul, dacă vrei să ai succes în viața asta. Și nu în ultimul rând, iubește.

Felicia Iederă

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Autorităţile din Statele Unite au instalat cutii speciale in care mamele îşi pot lăsa copiii nedoriţi! 3946Romania a castigat aurul la olimpiada mondiala de robotica!!! Robotul lor a fost construit in doar 3 luni!! 65

MULȚUMIM EROILOR DIN LINIA 1: 206 dintre pacienți au fost declarați vindecați. 22522 de oameni care sunt impotriva normalitatii si traiesc dupa propriile lor reguli 92819 lucruri nebune care s-ar putea întâmpla numai în China 2147Femeia în vârstă de 96 de ani a decis să-și vândă casa. Când personalul agenției imobiliare a venit să ia o fotografie și a intrat în casă – au înghețat! 607627 de coincidențe norocoase care ne-au uimit și vă invităm aruncați o privire. 804Oana Pellea: „Nu exista nicio dezbinare în poporul român. Există doar o luptă între oamenii cinstiți și hoți” 4192Scrisoarea unui român plecat în străinătate: ‘După ce ţi-ai îngropat părinţii, nu mai ai de ce să vii în România’ 1776Folosind doar niste bucati de copac au reusit sa realizeze adavarate opere de arta! 48
SuperClipuri.com 2021