SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Principele Nicolae a recunoscut după 3 ani că are o fiică. Nepotul regelui a admis testul de parternitate
Nepotului Regelui Mihai, Principele Nicolae, a recunoscut dupa 3 ani de disputa cu mama fiicei sale, ca este tatal copilului Nicoletei Cirjan.

Desi rezultatul testului ADN a confirmat definitiv in luna decembrie 2018, ca Nicolae este fara discutii tatal fetitei, nepotul Regelui Mihai a recunoscut abia pe 24 mai, intr-o postare de pe Facebook ca este tatal fetitei, scrie huff.ro.

„In urma insistentelor mele de a face testul privind stabilirea paternitatii presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cirjan a acceptat realizarea acestuia.

Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatal copilului ei. Avand in vedere contextul in care acest copil a venit pe lume, faptul ca nu am avut o relatie cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fata de acesta.

Din ratiuni care tin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata.

Din dorinta expresa de a proteja copilul si pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic am decis sa incetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect.”, a scris Principele Nicolae pe Facebook.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 Copii reale ale caracterelor din desenele animate celebre care au făcut lumea întreagă sa strige : "Wow"! 282Femeia de aur din vara 2020. Reuşește în toate 194

Motive în plus să iubești marea: Iată 4 efecte benefice asupra creierului! 10920 de fotografii uimitoare din trecut pe care nu le vei uita niciodată 86110 lucruri pe care trebuie sa le faca cuplurile inainte de culcare pentru a fi fericite 347025 de Fotografiile istorice captivante pe care trebuie să le vezi 1852"La BADANTE RUMENA "– o melodie care iti va provoca lacrimi ! Foarte emotionante versuri ! Va place interpretaria lor ? - VIDEO 26863Miscarile lor magnifice au lasat publicul fara cuvinte! Acestia au luat aurul olimpic! 284Te rog TATA, sa ma ierti ! Acest Cantec te va aduce pana la LACRIMI - VIDEO 133000Studenții din Constanța au câștigat concursul organizat de NASA!!! 135
SuperClipuri.com 2023