SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Dumnezeu lucrează în tăcere. De ce este imposibil să împărtășești planurile de viitor cu oricine
Încrede-te în Dumnezeu, chiar dacă viața este nedreaptă.

În acele momente în care se pare că nu există nici o cale, că nu există ieșire, ca timpul a trecut, că dorința este imposibil de realizat sau că nu meritați, doar crede.

Dumnezeu întotdeauna ascultă cererile voastre și ceea ce vi se promite va fi sigur – să se întâmple în 1, 3, 5 sau mai mulți ani. S-ar putea să uitați deja de dorințele voastre și speranța va începe să se estompeze, dar adânc nu veți renunța niciodată, pentru că Dumnezeu nu va lăsa speranța să se stinga într-o inimă pe care o iubeste, scrie 7secunde.com

Este dificil de acceptat, uneori chiar dureros, dar trebuie să știți că nici un efort nu este în zadar.

Odată cu trecerea timpului, oamenii vă pot judeca, circumstanțele se pot schimba, dar Dumnezeu nu va uita niciodată! Sunteți un copil al lui Dumnezeu și El nu are teste pentru voi, decat atat cat puteti duce. Tot ceea ce este destinat pentru tine se va împlini, pentru că viața ta nu este accidentală și vor fi atât urcusuri cât și coborâșuri în ea. Dar chiar și înfrângerile nu sunt accidentale – vă întăresc!

Dumnezeu este drept; El restabilește dreptatea și răul se transformă în bine. Visurile și proiectele pe care Dumnezeu le-a binecuvântat vor fi împlinite. Dumnezeu va găsi o cale. Ceea ce a spus El va fi împlinit, se va naște din nimic și se va întâmpla.

Totul se va schimba atunci când vă așteptați cel mai puțin, și veți fi uimiți de planurile perfecte ale lui Dumnezeu. Veți primi o binecuvântare, veți zâmbi și veți mulțumi lui Dumnezeu.

Nu vă temeți de tăcerea lui Dumnezeu!

Aveți încredere în El și continuați să luptați. Prin încrederea în Dumnezeu, vă puteți bucura de viață chiar și atunci când lucrurile nu merg așa cum va doriți.

Crezi că totul este în mâinile lui Dumnezeu?

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

La naştere au fost declarate cele mai frumoase gemene din lume. Cum arată astăzi, după 8 ani, Leah şi Ava 1022615 poze amuzante din dimineata de dupa o petrecere „reusita" 247

19 doctori care sunt atât de frumosi, incat îți vor face inima să tresara 1730Donatii de 100.000 de lei pentru Catedrala Notre Dame din partea Consiliul Județean Cluj 104Patru fratiori canta la acordeon in fata FAMILIEI dar stai sa il vezi pe mezinul familiei. Pur si simplu te TOPESTI cand il vezi ! 84308Cât de repede puteți găsi cifra care lipseșete? Puțini reușesc în mai puțin de 10 secunde! 2386Liviu Dragnea, evaziune de 150 de milioane de dolari prin intermediul ... 1684Aceste fotografii fabuloase au fost facute la momentul potrivit!! 22013 obiceiuri care determină îmbătrânirea creierului 745Fata asta a uimit tot globul pamantesc ! Toata sala a inceput sa planga, iar juriul apasa isteric pe butoane! Un talent de la Dumnezeu - VIDEO 29222
SuperClipuri.com 2022