SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Dumnezeu lucrează în tăcere. De ce este imposibil să împărtășești planurile de viitor cu oricine
Încrede-te în Dumnezeu, chiar dacă viața este nedreaptă.

În acele momente în care se pare că nu există nici o cale, că nu există ieșire, ca timpul a trecut, că dorința este imposibil de realizat sau că nu meritați, doar crede.

Dumnezeu întotdeauna ascultă cererile voastre și ceea ce vi se promite va fi sigur – să se întâmple în 1, 3, 5 sau mai mulți ani. S-ar putea să uitați deja de dorințele voastre și speranța va începe să se estompeze, dar adânc nu veți renunța niciodată, pentru că Dumnezeu nu va lăsa speranța să se stinga într-o inimă pe care o iubeste, scrie 7secunde.com

Este dificil de acceptat, uneori chiar dureros, dar trebuie să știți că nici un efort nu este în zadar.

Odată cu trecerea timpului, oamenii vă pot judeca, circumstanțele se pot schimba, dar Dumnezeu nu va uita niciodată! Sunteți un copil al lui Dumnezeu și El nu are teste pentru voi, decat atat cat puteti duce. Tot ceea ce este destinat pentru tine se va împlini, pentru că viața ta nu este accidentală și vor fi atât urcusuri cât și coborâșuri în ea. Dar chiar și înfrângerile nu sunt accidentale – vă întăresc!

Dumnezeu este drept; El restabilește dreptatea și răul se transformă în bine. Visurile și proiectele pe care Dumnezeu le-a binecuvântat vor fi împlinite. Dumnezeu va găsi o cale. Ceea ce a spus El va fi împlinit, se va naște din nimic și se va întâmpla.

Totul se va schimba atunci când vă așteptați cel mai puțin, și veți fi uimiți de planurile perfecte ale lui Dumnezeu. Veți primi o binecuvântare, veți zâmbi și veți mulțumi lui Dumnezeu.

Nu vă temeți de tăcerea lui Dumnezeu!

Aveți încredere în El și continuați să luptați. Prin încrederea în Dumnezeu, vă puteți bucura de viață chiar și atunci când lucrurile nu merg așa cum va doriți.

Crezi că totul este în mâinile lui Dumnezeu?

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Nu e benefică doar atunci când o bei. Iată 8 moduri inedite în care poți folosi cafeaua! 995Echipa Diaspora Europeană (Germania) a vorbit cu patronul german, de pe plantația de sparanghel, dar și cu românii de acolo ! - diaspora europeană 102

Aceste femei ne dovedesc că inventatorul rochiilor mulate este un geniu 205Călătoriile ne fac mult mai fericiți decât orice bogăție materială! 6830 de pisici cu cele mai nebunești semne pe blană, aproape că ai crede ca sunt modificate pozele 1689Ioana Tufaru a slabit 70 de kilograme si s-a vopsit! Iata cat de schimbata este! 3367Acestea sunt motivele pentru care viata intr-un ritm alert deprima tot mai multa lume!! Cu totii avem macar unul din aceste obiceiuri! 114O companie olandeza vrea sa construiasca in Romania cel mai mare parc eolian!!! 103Un copil român este cel mai bun pianist din lume. Toată tara ar trebui să-l aplaude in picioare 67723 de oameni care au avut un singur lucru de facut la locul de munca insa au dat gres 39
SuperClipuri.com 2021