SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

9 sfaturi de la agenții secreți pentru a vă ajuta să vedeți drept prin oameni
Abilitatea de a citi alte persoane poate fi o modalitate eficientă de a vă ajuta să comunicați cu ei. LaRae Quy, care a lucrat timp de 23 de ani ca agent FBI, are multe de spus despre acest subiect: „Nu trebuie să fii un detectiv de primă clasă care să înțeleagă ce se întâmplă în capul cuiva. Tot ce trebuie să stii este unde să căutați. ”

Deci, care sunt semnele care pot dezvălui ceea ce gândește sau simte o persoană? Noi am pus împreună nouă sfaturi de la LaRae, care vă vor ajuta să vedeți direct prin oameni.

Există o întreagă gamă de comportamente fizice cu care se angajează oamenii. De exemplu, oamenii se pot uita la podea în timpul unei conversații, își pot retrage brațele, își scarpina capul sau se pot roti înainte și înapoi pe picioarele lor.

Oamenii se comportă în diferite moduri din diverse motive. Definirea modelului de bază al comportamentului cuiva vă va ajuta să înțelegeți acțiunile acestuia – fac ceva din obișnuință sau este ceva ce observi o indicație de înșelăciune , furie sau imaturitate ?

Acordați atenție diferențelor dintre modelul de comportament al unui individ și cuvintele și gesturile acestuia.

De exemplu, ați observat că cineva are obiceiul de a-și îndepărta gâtul de mai multe ori când este nervos? Ar putea să ascundă ceva mai mult decât ar putea fi evident la prima vedere?

Un singur gest sau cuvânt nu are întotdeauna o semnificație ascunsă. Dar când anumite gesturi urmează unul după altul într-un model, atenție.

De exemplu, cineva ar putea tusi în mod repetat, să-și scarpine capul și să-și amestece picioarele în același timp. În acest caz, trebuie să fii atent.

Dacă observați că cineva acționează oarecum neobișnuit, acordați o atenție mai mare acestora. Cum interacționează această persoană cu ceilalți dinn cameră? Se schimbă expresia facială? Cum rămâne cu poziția lor și cu limbajul corpului?

Uită-te la ochii persoanei: dacă ochii lor sunt dilatați, atunci probabil că vor fi atenti la tine. Cu toate acestea, acest lucru este valabil numai dacă persoana este într-adevăr zâmbitoare și vă privește înapoi direct. Dacă privesc în lateral și zâmbetul lor atinge doar gura lor, atunci fii atent: te minte.

Neuronii oglinzi localizați în creier reflectă starea minții noastre. De exemplu, un zâmbet ataseaza mușchii responsabili de o expresie facială fericită. Când ne încruntim, ne arată nemulțumirea noastră.

Când ne uităm la cineva care ne place, dăm un semnal mușchilor noștri pentru a vă relaxa. Dacă fața acelei persoane nu vă „răspunde” în același mod , această persoană vă trimite un mesaj: fie că nu vă plac, fie că nu ii place ce ați făcut.

Cea mai puternică persoană nu este întotdeauna cea care se află la capul mesei. O persoană de sine încrezătoare, de regulă, are o voce puternică (să nu fie confundată cu o voce tare).

Adesea, liderul unui grup este o personalitate slabă care depinde în mare măsură de ceilalți. Determinați cine într-un grup de persoane are cea mai puternică voce, iar șansele dvs. de succes cresc.

Adesea, oamenii nu au o fluiditate în mișcările lor. Și dacă o persoană se uită la picioarele lor mai degrabă decât în ​​fața când merg, acesta este un semn de lipsă de încredere în sine .

Dacă observați acest lucru într-un membru al echipei dvs., oferiți acestei persoane o mai mare laudă pentru ai întări încrederea în dvs. Sau să le adresați întrebări directe pentru a scoate de la ele ceea ce sunt prea speriați să le spună.

Cuvintele de acțiune (foarte des, verbe) oferă un sentiment mai bun despre modul în care o persoană crede ce spune.

De exemplu, dacă șeful dumneavoastră spune că „a decis să lucreze cu compania X”, cuvântul de acțiune aici este „decide”. Acest singur cuvânt indică faptul că, probabil, șeful dvs. este: a) nu impulsiv, b) calculat si metodic și c) calculează câțiva pași înainte.

Fiecare dintre noi are o personalitate unică, dar există întrebări de bază care vă permit să citiți o persoană la un nivel fundamental , oricare ar fi ei:

Este această persoană un introvertit sau un extrovertit ?
Sunt interacțiunile cu ceilalți un punct de plecare pentru acțiunile lor?
Cum face această persoană să facă față riscului și incertitudinii ?
Ce își hrănește eul ?
Cum se comportă în situații stresante ?
Ce sunt ei când sunt relaxați ?

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cand pleci in strainatate.. Melodia e dedicata special pentru toti ROMANII plecati peste hotare - VIDEO 1636120 de fotografii vechi de peste 100 de ani cu cele mai frumoase femei din secolul trecut 316

Ce este boala pilonidală care tinde să afecteze tinerii și cum poți scăpa de ea 61Primele 4 meserii care vor dispărea în 25 de ani. Oamenii vor avea colegi roboți 248620 de fete ale căror cumparaturi online au fost un adevarat esec 47Elevul genial dintr-un sat din Suceava: face zilnic 50 de kilometri pentru a merge la şcoală şi a luat argint la Olimpiada 41597 Persoane care ar putea fi caractere în cărțile de ficțiune – dar au existat în viața reală 5082Reguli, ale oamenilor bogați, care îți vor schimba viața 22315 celebrități care și-au schimbat brusc aspectul și sunt greu de recunoscut acum 12116 imagini care arata cum trece timpul , dar dragostea ramane 1122
SuperClipuri.com 2022