SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

OFERTĂ INCREDIBILĂ, peste graniţă: Cu cât se cumpără o MIREASĂ în Bulgaria, la târg.
La doi paşi de noi, în Bulgaria, timpul pare să aibă alte valenţe, iar tradiţiile Evului Mediu, se derulează uimitor şi nestingherit. Şocantul eveniment-reper este Târgul de Mirese al comunităţii rome, care se ţine la sfârşitul verii în parcarea mănăstirii Bachkovo, din Munţii Rodopi. Pe urmele lui a pornit Deutsche Welle, iar noi vă spunem ce-au aflat, via Adevărul.

Unul din personajele reportajului este Maria pentru care, la 21 de ani, tîrgul e singurul loc unde poate întâlni băieţi.

„Ar fi frumos să pot ieşi ca alte fete, dar în obiceiurile Kalaidzhi nu permit asta“, spune tânăra. Părinţii nu-i permit să aibă întâlniri de teamă că-şi va pierde virginitatea şi niciun bărbat din comunitate nu o va mai lua de nevastă.

Kalaidzhi este o comunitate romă cu reguli extrem de stricte. Nu permite niciunui tânăr, băiat sau fată, să se căsătorească cu cineva din afara comunităţii.

„Părinţii decid cum îşi trăieşte Maria viaţa. Mai târziu, cel ce ia aceste decizii este soţul ei“, arată reporterii.

Jurnaliştii mai arată că părinţii băiatului trebuie să dea părinţilor fetei o sumă de bani pentru ea. Suma începe de la 1.000 de euro şi poate ajunge la circa 10.000 de euro, în funcţie de frumuseţea şi reputaţia domnişoarei.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

18 Oameni care știu ce înseamnă să fii nefericit mai bine ca oricine 1062Cum un bărbat care are 50 de ani arata ca la 20 - priviti care este dieta lui 1085

Mare atenţie! Metoda inedită prin care hoţii pot sparge o maşină 20426 de oamenii care ar face orice să uite acea zi din viata lor 1691De ce zodia Balanță este una dintre cele mai bune zodii din întreg zodiacul 196A crezut ca daca este GRAS o sa-i dea o mama de bataie in fata prietenilor. Nu judeca o carte dupa coperta! Vezi VIDEO 66671Răzvan Vîrtan, elevul de 10 la BAC, campion mondial la Robotică: „Investim prea puţin în învăţământ şi aşteptăm rezultate. Nu reuşim să ajutăm copiii buni să se dezvolte” 44410 transformări ale actorilor în personaje uimitoare 6523 de fotografii care ne dovedesc ca viața ne poate surprinde încă 15109 motive pentru care femeile se pot simți mai bine dacă încetează să poarte sutien 180
SuperClipuri.com 2021