SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

22 de fotografii care dezvăluie mai multe despre trecut decât orice carte de istorie
Istoria este o parte extrem de importanta a vietii noastre si ne face sa nu uitam cine suntem si cum am ajuns unde suntem astazi. De multe ori profesorii de istorie nu ne spun si despre lucrurile care nu le gasim in carti, nu ne povesteste nimeni despre olimpiade si nici despre cum erau oamenii prisi in razboi. Desi aceste lucruri ne-au marcat istoria si modul in care noi traim astazi nimeni nu mai vorbeste despre ele si nu regasim aceste lucruri in nici o carte de istorie.

Din pacate o multime de lucruri se pierd pentru ca nu sunt povestite si astfel copii ajung sa afle doar lucrurile care le sunt predate de catre profesori la scoala si nimic altceva in plus. Nu putem să inversăm timpul și să schimbăm lucrurile care s-au întâmplat. Dar fotografiile vechi ne ajută să vedem trecutul. Putem chiar să simțim emoțiile pe care le-au experimentat oamenii din fotografii și să aflam mai multe despre povestirile din trecut.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cât de puternic iubesc semnele zodiacale de aer 33718 animale care se confrunta cu o dramă minusculă 65

Cine isi mai aduce aminte de aceasta melodie veche ? Sunt sigur ca ai fredonat macar o data acest refren. O astfel de piesa nu poate fi uitata - VIDEO 2748520 de designeri care au facut din aceasta lume un loc mai bun cu inventiile lor 58510 Funcții neașteptate de smartphone pe care probabil nu le stiati 274Aceste este motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle și-au dat demisia din îndatoririle lor regale 5224 de lucruri iesite din comun pe care le puteti veți vedea numai în Rusia 22258 fotografii amuzante, în spatele cărora este o poveste 493719 fotografii care arată luptele prin care trec zilnic persoanele scunde 63520 de femei care ne demonstreaza ca un machiaj reusit poate face minuni 50
SuperClipuri.com 2021