SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum arată şantierul drumului expres inaugurat de Liviu Dragnea cu 5 zile înainte să fie arestat. „Nici borduri nu-s capabili să pună!"
Cu 5 zile înainte de a fi arestat, Liviu Dragnea a lansat cu mare fast lucrările la primul tronson din drumul expres Craiova – Piteşti. La o zi după inaugurare, au apărut fotografii care demonstrau că utilajele au fost retrase din zonă imediat după ce liderii PSD au plecat de la faţa locului. Aşa s-a aflat că Dragnea a inaugurat, de fapt, punerea bordurilor pe drumul tehnologic, paralel cu drumul expres. „Nici borduri nu-s capabili să pună”.


Omul de afaceri craiovean Horaţiu Buzatu a postat pe contul său de facebook o fotografie care demonstrează că pe şantierul drumului expres Craiova – Piteşti lucrările bat pasul pe loc. Fotografia a fost făcută luni, 10 iunie, înainte de ora 16,00.

„În sfârşit, după o oră şi jumătate am ieşit din Balş. Aşa că m-am oprit să văd care mai este stadiul lucrărilor la autostrada Craiova – Piteşti, despre care recent-întemniţatul Dragnea zicea că va fi gata la anul, pentru că vor munci 24 de ori din 24 …După cum se vede din imaginea luată chiar acum, pe şantier nu s-a stat degeaba: în două săptămâni au mai pus încă două borduri. Acum sunt deja douăştrei”, a scris Horaţiu Buzatu.

Oamenii au comentat imediat postarea. „Nici borduri nu-s capabili să pună”, „Lucrează cu spor, se vede. Oare cât mai vor să mintă? Dragnea e unde îi e locul. Ruşine!”.

În ziua de 22 mai, nu au fost inaugurate lucrările la drumul expres Craiova – Piteşti, aşa cum au anunţat Liviu Dragnea şi ministrul transporturilor, Răzvan Cuc.
Conform CNAIR, s-a început montarea bordurilor pe drumul tehnologic care este paralel cu drumul expres şi pe unde vor circula utilajele care vor lucra la drumul de mare viteză.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Acest student mergea 30 de km prin întuneric pentru a ajunge la muncă: Când şeful său află adevărul, izbucneşte în lacrimi 3766Eleva care a pictat scara blocului în Brăila. Opere de artă, în locul pereților cu var alb scorojit 750

20 Bunuri demne de expresia "Taci și ia-mi banii!" 402Peştera de Smarald, locul unic prin care Vâlcea vorbeşte cu cerul şi pământul 300Românca de 26 de ani care conduce o navă de 30.000 de Cai Putere! Merita sa distribuim si lucruri pozitive, nu? 12163Atlasul creaturilor ciudate: 10 animale despre care nu ştiai că există 1362Nu ai 10 Clase, nu vei mai putea conduce! Vezi noile Reguli impuse din 2020 pentru Șoferii Din România! 129525 de fotografii unice din istorice care ne prezintă istoria lumii dintr-un unghi diferit 140725 de fotografii surprinse de cei de la „National Geographic", care fac timpul să se oprească 745Cele 20 de fraze pe care sa i le spui copilului cand nu te asculta!! Orice parinte ar trebui sa le stie! 333
SuperClipuri.com 2021