SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 Case Epice in care oricine ar vrea să trăiască
Aproape toată lumea vrea să trăiască în casa lor de vis, dar nu toată lumea are suficienți bani sau un loc potrivit pentru a-și face visele să devină realitate. Cu toate acestea, puteți găsi întotdeauna o alternativă.

1. Casuta de pe lac, Scoția

Există o clădire misterioasă pe Loch Shin lângă satul Lairg. Se spune că localnicii au colectat bani pentru Casa Brooniilor după o furtună în 2015. Potrivit unor benzi desenate populare , în această casă locuiește o familie imensă. Cine știe? Lucruri ciudate se întâmplă aici tot timpul. Nivelul apei a crescut cu 10 metri (393,7 inci) atunci când centrala hidroelectrică a fost construită în 1950.

2. Frigiderul

De regulă, casele moderne nu au pivnițe. În ceea ce privește această clădire, trebuie doar să o săpați în pământ și să o utilizați pentru depozitarea alimentelor și a vinului.

Oferă o temperatură constantă. Și dacă încă nu ai propria casă, o poți folosi pe acesta pentru a te adăposti de ploaie.

3. Cea mai mică casă, Republica Cehă

Una dintre cele mai mici case se află în Praga. Fațada sa este de numai 2,25 metri lățime. A fost construită între 2 case obișnuite la mijlocul secolului al XIX-lea și a fost o sală de artă și un bar șubred în momente diferite. Acum este folosit ca un vestibul.

4. Casa Insulelor Mii, SUA și Canada

Există 1.864 de insule în arhipelagul de pe granița SUA și Canada. Cele mai mari sunt locuite, cu aproape 1500 de persoane pe cea mai mare insulă. Îți poți imagina că Insula Enough Just Room are doar o casă cu o curte? Apropo, toate comunicațiile sunt conduse de o companie care furnizează fiecare insulă.

5. Casa lui Steve Areen, Thailanda

6. Casă de un metru pătrat

7. Eco-case de snowboard

Mike Basich, un snowboarder remarcabil, a ales o casă mică (23 mp) pe care a construit-o în munți, într-un conac de lux. El a folosit numai materiale ecologice pentru a crea această clădire confortabilă, iar căldură și lumină sunt furnizate de razele solare.

Dar asta nu este întreaga poveste. Cu ajutorul prietenilor săi, Mike a construit încă o casă pentru călătorii.

8. Un hotel avion într-un oraș Boeing, Costa Rica

9. Ou Exbury

10. Eco-vila UFOGEL, Alpii

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Peste 200.000 de copii din România se culcă flămânzi în fiecare seară. Pentru ei ce facem “dragi” conducatori? 23Mamă a 5 copii batjocorita pe plajă pentru că e PLINUTĂ. Reacția pe care a avut-o a emoționat pe toată lumea! 665

Cand pleci in strainatate.. Melodia e dedicata special pentru toti ROMANII plecati peste hotare - VIDEO 1635620 de oameni care cu siguranta stiu sa se distreze atunci cand vine prima zapada 161Cum își aleg sufletele, familiile și prietenii, înainte de naștere 289Cel mai sănătos pește. Este de 1.500 de ori mai eficient decât medicamentele 53015 Traditii din diferite tari care au surprins intreaga lume 538217 Imagini de fundal amuzante care ne-ar inveseli cand aprindem calculatorul 82Diferențele dintre suflet, spirit și sinele superior 7613 Fotografii ale unor vedete care s-au schimbat în moduri incredibile 423
SuperClipuri.com 2021