SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O domnisoara își căuta un soț bogat. Un bancher bogat a si răspuns la doleanțele fetei
Un răspuns genial al unui om inteligent. Worthy to Share scrie despre povestea unei tinere, care a postat următorul anunț pe una din rețelele de socializare: „Voi scrie direct și sincer. Anul acesta voi împlini 25 de ani. Sunt o femeie foarte frumoasă, elegantă și cu bun gust.

Vreau să mă căsătoresc cu un bărbat care va avea un salariu de peste 500 mii de dolari pe an. Puteți să mă considerați lacomă, dar în New York un milion de dolari pe an este considerat un venit mediu. Nu am cerințe înalte. Există cineva pe acest forum cu un salariu anual de peste 500 mii de dolari? Sunteți căsătorit? Atunci vă rog să-mi spuneți ce ar trebui să fac pentru a mă căsători cu cineva ca dvs?

În rândul foștilor mei iubiți, venitul maxim a fost de 250 mii de dolari anual, nicidecum nu pot obține mai mult.

Dacă intenționați să vă mutați într-o zonă prestigioasă din vestul New York-ului, 250 de mii de dolari pe an, nu este o sumă suficientă.

Permiteți-mi să vă adresez câteva întrebări:

1. Unde pot întâlni burlaci bogați? (Vă rog să indicați numele acestor localuri, adresele barurilor, restaurantelor și sălilor de sport).

2. La ce grup de vârstă ar trebui să mă orientez?

3. De ce majoritatea bărbaților bogați au niște soții urâte? Am întâlnit deseori fete cu un exterior și un caracter plictisitor, dar care au reușit să se căsătorească cu bărbați bogați.

4. Cum decideți cu cine vă puteți căsători și cu cine puteți doar să vă întâlniți? ( Mă interesează căsătoria.)

Pretty Woman.”

Cu siguranță, tânăra nu se aștepta să primească un răspuns de la directorul executiv al JPMorgan – unul dintre cele mai mari holdinguri financiare transnaționale din lume!

Iată răspunsul său înțelept și plin de filosofie:

„Dragă, Pretty Woman!

Am citit mesajul dvs cu mare interes. Probabil, întrebări similare apar la multe tinere. Permiteți-mi, să vă răspund și să analizez situația ca un investitor profesionist.

Venitul meu anual este mai mare decât 500 mii de dolari, ceea ce corespunde cerințelor dvs, așa că îndrăznesc să sper, că nimeni nu se va îndoi de seriozitatea cuvintelor mele.

Din punct de vedere al unui om de afaceri, căsătoria cu dvs este o decizie greșită. Răspunsul este foarte simplu, așa că permiteți-mi să vă explic.

Fără a intra în detalii, în esență dvs propuneți un schimb între ”frumusețe” și ”bani”: persoana A oferă frumusețe, în timp ce persoana B plătește pentru ea – totul este corect și deschis.

Cu toate acestea, există o problemă pe care nu o putem trece cu vederea: frumusețea dvs va dispărea, iar banii mei nu vor face același lucru, desigur dacă nu va exista un motiv întemeiat. Mai mult ca atât, venitul meu poate crește de la an la an, în timp ce dvs nu puteți deveni mai frumoasă pe an ce trece.

Prin urmare, din punct de vedere economic, eu reprezint un ”activ” cu o valoare în creștere, iar dvs – cu o valoare în scădere. În plus, în cazul dvs este vorba despre o depreciere exponențială.

Dacă nu aveți alte active, atunci doar peste 10 ani, costul dvs va fi mult mai mic.

Folosind terminologia de bursă, orice începe cu o anumită poziție, relația cu dvs, de asemenea este ”o poziție de tranzacționare.”

În cazul în care valoarea de piață scade, vindem poziția, deoarece menținerea acesteia pe o perioadă lungă de timp nu este profitabilă; același lucru se întâmplă și în cazul căsătoriei pe care o doriți atât de mult. Chiar dacă sunt foarte dur, dar o decizie rezonabilă cu privire la activele cu valoare redusă ar fi vânzarea sau închirierea acestora.

Printre persoanele cu un venit anual mai mare de 500 mii dolari, nu există oameni proști; Suntem de acord să ne întâlnim cu dvs, dar nu să ne căsătorim. V-aș sugera să renunțați la ideea de a căuta un soț bogat.

Apropo, dvs puteți singură deveni o femeie bogată cu un venit anual de peste 500 mii de dolari. Este mult mai real decât să găsiți un bărbat bogat și prost.

Sper, ca răspunsul meu să vă ajute.

Semnat:

Director General JPMorgan.”

Și în încheiere un fost preot si profesor de religie,ne-am revăzut dupa ceva ani si am schimbat câteva gânduri. Îmi povestea că la ora de religie a ajuns să discute și să facă educatie civica. Tinerele, în special, doresc să semene cu nu știu ce vedetă și să se mărite cu bogătaș bătrân.

sursa: fasingur.info

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

12 fotografii care ne dovedesc cat de putine stim despre lucrurile din jurul nostru 1951Aflati in cea mai grea grupa de la Euro, Nationala U21 reuseste o victorie URIASA 465

18 fotografii care ne arată de ce este atât de greu de înțeles Japonia 379In Romania se afla cea mai inalta cruce care este amplasta pe varful unui munte!! Povestea insa este una emotionanta! 224Citește azi, 17 mai, Rugăciunea Sfântului Andronic pentru iertarea păcatelor și limpezirea minții 8015 imagini care dovedesc faptul sunt cei mai talentați artiști sunt COPIII 18217 mituri despre sănătate care au fost descoperite cu succes de oamenii de știință moderni 86717 familii nebune unde pacea este un concept străin 38Acest leu este încolţit de 20 de hiene hămesite – dar staţi să vedeţi cine apare şi îl salvează în ultima clipă 203910 Celebrități care au renuntat la lupta cu kilogramele 2927
SuperClipuri.com 2022