SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 lucruri bizare pe care trebuie să le stiti despre China
China se situează in primele cinci destinații turistice din lume. Doar cineva care trăiește în China, pot confirma că este adevărat. Din ce în ce mai mulți oameni vizitează aceasta tara si sunt tot mai fascinati de cultura oamenilor de aici.

Internetul este plin de sfaturi despre cum să ajungeți în locuri diferite si ce trebuie sa faceti pentru a va distra. Dar există lucruri despre China care sunt rareori menționate, totuși este o idee foarte bună să le cunoașteți pentru a evita surprizele neplăcute.

O mulțime de pasageri la gara din Zhengzhou în prima zi a „Săptămânii de Aur”.

O trecere pietonală cu porți automate de întoarcere pentru a împiedica oamenii să treacă drumul când se aprinde lumina roșie.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

NU vei mai pune gura pe Coca-Cola dupa ce vei vedea acest filmulet. Este CLAR ca lor NU le pasa de sanatatea NOASTRA‚. Distribuie mai departe sa vada si prietenii cu ce ne otravim! 23950Mesaje de 8 martie - Cele mai frumoase felicitări 475

12 fotografii „la modă" unde adevărul este dureros 77COVID-19. Un ministru din Germania s-a sinucis, ”profund ingrijorat” de urmarile epidemiei cu cornavirus asupra economiei 318Scolile din Romania un pericol pentru elevi ? In timp ce sustineau teza tavanul clasei a cazut !! 66Aceste fotografii surprind frumusețea unică a oamenilor Albino, iar noi nu avem dreptul sa ii judecam! 717Circulația mașinilor, interzisă pe 1 și 2 mai în România 117Trenul inventat de Henri Coandă care putea circula cu 500 km/h este un experiment SECRET care a avut loc in Romania. 1033Ignorantele zodiacului. Femeile cărora nu le pasă de nimeni și nimic 364Constantin Cotimanis are un rol de excepție în serialul Vlad, iar la 64 de ani acesta e îndrăgostit lulea. Cum arată iubita lui 261
SuperClipuri.com 2021