SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

17 Persoane care pot transforma orice fotografie într-o capodoperă
De multe ori atunci cand facem o fotografie incercam sa aratam cat mai bine si sa ne putem lauda cu ea in fata prietenilor. Insa de cele mai multe ori nu depinde doar de noi cum pozam ci si de persoana care face poza. Daca aceasta se pricepe ne poate face sa aratam extrem de bine si sa ne putem ascunde micile defecte. In acest articol va prezentam o serie de fotografii care ne arata cat de mult poate schimba unghiul din care facem poza si modul in care bate lumina o fotografie. Evident nu doar aceste lucruri conteaza atunci cand pozam ceva frumos nu mai conteaza cum vine lumina si nici un alt detaliu.

Priviti aceste poze si cu siguranta o sa vedeti cat sunt ele de interesante si cat de mult se poate schimba o imagine daca stim cum sa o lucram.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Bunătatea reală este un limbaj universal 3613 dovezi că un zâmbet frumos te schimbă total 410

O viitoare mamă, rămasă pe străzi în Italia, imploră să fie ajutată să se întoarcă în România: „Nu am bani de mâncare! Vreau acasă” 51Tanti Iulica și căsuța ei, ruptă din Muzeul Satului – Are peste 150 de ani 177512 fapte care schimbă percepția noastră despre timp pentru totdeauna 1301У кассирши московского вокзала нашли коронавирус 4Uită de benzină sau motorină. Mașina care merge 5.000 km cu 2 L de APĂ – Invenția unui inginer român 1856Un fotograf a petrecut 9 ani pentru a le face poze oamenilor pe drumul lor spre muncă, iar rezultatele ne vor deschide ochii! 1040Ignorantele zodiacului. Femeile cărora nu le pasă de nimeni și nimic 36413 restaurante în care mancarea nu este principala atracție 159
SuperClipuri.com 2021