SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

30 de femei nebune care vă vor face să râdeți in hohote
Femeile sunt nebune. Sunt emoțive, neatente, hiperactive și uneori sunt și stupide. Sa nu le spui niciodata asta! Se vor supara .Am dovada fotografică pentru a susține argumentul meu teribil!

Sunt ilustrate cel putin 30 de imagini care prezintă femei nebune si neatente.

luzia optică este uimitoare! Te face să crezi ceva care în realitate nu este adevărat. Nu numai că iluzia optică este rece, dar este și judecătorul care are cea mai murdară minte în anumite scenarii. Deci ce crezi? Veți putea vedea aceste fotografii pentru ceea ce sunt cu adevărat într-o singură privire sau dacă aveți o minte murdară? Să aflăm!

Un bol cu par, te rog

Am ramas fara apa acasa..

Ma mananca putin..

Cel mai bun selfie!

Cum arata in realitate vs cum arati pe facebook!

Mi-am pus putin botox..

Moda este totul!

Sunt o papusa Barbie!

Prietenii mereu iti dau o mana de ajutor!

Petrecerea burlacitelor!

Mai vreau ciocolata!!

Citeste si: 10 de curiozitati despre lumea in care traim

1. Furnicile nu dorm niciodata. Cu toate acestea, in zorii zilei, furnicile se intind asemenea oamenilor pentru a se dezmorti.

2. Aproximativ 90% din populatia intregii planete locuieste in emisfera nordica.

3. Cimpanzeii si cotofenele sunt singurele animale care isi pot recunoaste imaginea intr-o oglinda.

4. Barajul Hoover din SUA a fost proiectat ca sa reziste pentru cel putin 2.000 de ani. Cimentul folosit la ridicarea impresionantei constructii nu se va intari complet decat peste 500 de ani.

5. In ciuda aparentelor, doua treimi din suprafata intregului continent african se afla in emisfera nordica.

6. Daca tii un caras auriu intr-o incapere lipsita de lumina, acesta va deveni, in cele din urma, alb.

7. Irlanda este singura tara europeana in care nu exista serpi.

8. In provincia Alberta din Canada au fost ucisi absolut toti soarecii. In prezent, este singura provincie din lume in care nu exista asemenea rozatoare.

9. Ochiul unui strut este mai mare decat creierul acestei pasari.

10. Pentru fiecare om de pe Terra exista circa 200 de milioane de insecte. Numai termitele ne depasesc intr-un raport de 10 la 1.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de celebrități care s-au născut în același an insa arata complet diferit 3814 alimente pe care trebuie să le speli și 4 alimente pe care nu trebuie să le speli înainte de ultilizare 1962

Este nervul Vag cheia bunăstării? 116Drumul Vietii Ne Desparte.. Acest cantec sa fie special pentru toti ROMANII plecati in strainatate - VIDEO 253535 mituri desființate despre Omul de Neanderthal 67De ce este bine să avem un prieten apropiat din zodia Balanță! 54415 Imagini care ne lasă fara replica atunci cand le vedem 27667 simptome ale sindromului copilului singur la părinți și cum afectează asta, adultul 40021 de fotografii istorice care dovedesc ca lumea s-a schimbat dramatic 232420 de rochii de mireasa din intrega lume care iti pot schimba perceptia despre un anumit loc 1600
SuperClipuri.com 2021