SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

5 obiceiuri zilnice care pot dăuna sănătății tale: Toți îl avem pe al doilea și nu știm cât de mult dăunează:
Sănătatea este mai importantă decât orice alt aspect al vieții unui om, așa că este esențial să încerci să renunți la toate lucrurile care pot dăuna acesteia. Cu toate acestea, există câteva obiceiuri de zi cu zi care îți pot afecta sănătatea, fără să îți dai seama de acest lucru.

Iată care sunt câteva dintre obiceiurile care îți fac mai mult rău decât bine.

# 1 Prevenirea strănutului

Prevenirea strănutului poate conduce la perturbarea fluxului sanguin și afectează atât vasele de sânge, cât și sistemul nervos. Pe lângă acest lucru, este posibil ca, în urma încercării de a opri un strănut, să îți cauzezi chiar și probleme de auz.

# 2 Folosirea parfumurilor și deodorantelor

Parfumurile îți pot provoca greață, amețeală și somnolență sau pot conduce chiar și la apariția unor probleme de vedere. Pe lângă acest lucru, numeroase substanțe folosite în compoziția parfumurilor și deodorantelor pot cauza alergii sau infecții la nivelul feței.

# 3 Păstrarea alimentelor în ambalaje de plastic

Toate recipientele din plastic conțin substanțe chimice precum PVC-ul, care ajută la conservarea mai bună a acestor recipiente în tine. Aceste substanțe chimice pot provoca mai multe tipuri de cancer și pot conduce la apariția a numeroase alte boli. Alege să depozitezi întotdeauna alimentele în recipiente de sticlă sau de oțel inoxidabil.

# 4 Spălatul pe dinți după masă
După fiecare masă, dinții tăi sunt sensibilizați din cauza alimentelor și băuturilor consumate. Astfel, dacă îți vei agresa dinții prin periaj imediat după masă, îți vei avaria smalțul și îți vei sensibiliza dinții și mai tare. Așteaptă cel puțin 2 ore înainte de a-ți peria dinții după fiecare masă.

# 5 Purtatul hainelor prea strâmte

Hainele strâmte îți agresează terminațiile nervoase aflate la nivelul pielii și îți pot perturba fluxul sanguin. Astfel, ar fi ideal ca toate hainele pe care le porți să nu fie exagerat de strâmte.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Prezumtia de legalitate, introdusa in Statutul politistului. Romanii nu se mai pot certa cu angajatii MAI 141120 de fotografii care au fost facute la momentul perfect 2858

5 lucruri pe care să nu le cauți pe Google 1736Un site de întâlniri organizează un experiment pentru a arăta modul în care iubirea schimbă fețele oamenilor 54Marea Britanie Vrea Românii Să Fie Aduşi De Urgenţă Cu Avioane Pentru A Munci 1873Călătoriile ne fac mult mai fericiți decât orice bogăție materială! 68Îmbrățișarea, pe timpul nopții, poate face minuni pentru relația voastră 494712 lucruri ciudate pe care le faceau strămoșii noștri si care astazi nu mai exista 989915 persoane care au învățat ca nu este bine sa urmeze toate sfaturile de pe Internet 71414 fotografii în care veți vedea mai multe decât ceea ce există cu adevărat 146
SuperClipuri.com 2021