SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

5 obiceiuri zilnice care pot dăuna sănătății tale: Toți îl avem pe al doilea și nu știm cât de mult dăunează:
Sănătatea este mai importantă decât orice alt aspect al vieții unui om, așa că este esențial să încerci să renunți la toate lucrurile care pot dăuna acesteia. Cu toate acestea, există câteva obiceiuri de zi cu zi care îți pot afecta sănătatea, fără să îți dai seama de acest lucru.

Iată care sunt câteva dintre obiceiurile care îți fac mai mult rău decât bine.

# 1 Prevenirea strănutului

Prevenirea strănutului poate conduce la perturbarea fluxului sanguin și afectează atât vasele de sânge, cât și sistemul nervos. Pe lângă acest lucru, este posibil ca, în urma încercării de a opri un strănut, să îți cauzezi chiar și probleme de auz.

# 2 Folosirea parfumurilor și deodorantelor

Parfumurile îți pot provoca greață, amețeală și somnolență sau pot conduce chiar și la apariția unor probleme de vedere. Pe lângă acest lucru, numeroase substanțe folosite în compoziția parfumurilor și deodorantelor pot cauza alergii sau infecții la nivelul feței.

# 3 Păstrarea alimentelor în ambalaje de plastic

Toate recipientele din plastic conțin substanțe chimice precum PVC-ul, care ajută la conservarea mai bună a acestor recipiente în tine. Aceste substanțe chimice pot provoca mai multe tipuri de cancer și pot conduce la apariția a numeroase alte boli. Alege să depozitezi întotdeauna alimentele în recipiente de sticlă sau de oțel inoxidabil.

# 4 Spălatul pe dinți după masă
După fiecare masă, dinții tăi sunt sensibilizați din cauza alimentelor și băuturilor consumate. Astfel, dacă îți vei agresa dinții prin periaj imediat după masă, îți vei avaria smalțul și îți vei sensibiliza dinții și mai tare. Așteaptă cel puțin 2 ore înainte de a-ți peria dinții după fiecare masă.

# 5 Purtatul hainelor prea strâmte

Hainele strâmte îți agresează terminațiile nervoase aflate la nivelul pielii și îți pot perturba fluxul sanguin. Astfel, ar fi ideal ca toate hainele pe care le porți să nu fie exagerat de strâmte.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

17 defecte de proiectare care au avut o intenție bună, dar au mers foarte rău 213Ce este boala pilonidală care tinde să afecteze tinerii și cum poți scăpa de ea 68

Un bărbat din Utah are 5 soții și ne arată cum este viața în poligamie 2239Sunt 2 rugăciuni pentru mame: pentru fiu și pentru fiică. Sunt mai puternice decât ale preoților 709Fetiţa captivă în propriul corp timp de 4 ani se trezeşte şi expune adevărul pe care fusese nevoită să-l ţină ascuns 443520 de fotografii pe care trebuie sa le privesti de doua ori pentru a vedea ce ascunde in fundal 14020 de fotografii hilare in care manechinele au reusit sa atraga toata atentia 212919 curiozitățile despre Norvegia, cea mai prosperă țară a Europei 613Înregistrare de colecție cu Ștefan Bănică la 5 ani. Cu cine vorbea acesta la telefon? 293Top 10 cele mai mici țări din lume despre care nu știați ca exista 2720
SuperClipuri.com 2022